BLI MED! 30 DAGERS YOGA UTFORDRING

Som dere sikkert har merket så har jeg tatt litt ferie fra mine faste innlegg her på bloggen, rett og slett for å samle litt ny inspirasjon og iver til sommeren er over! I mellomtiden har jeg dog tenkt å dele noe annet med dere, nemlig en 30 dagers yoga utfordring. Flotte Adriene har jeg fulgt en stund på youtube, og hun er utrolig dyktig på å gjøre yoga enkelt og for alle.

Yoga er en fin ting å supplere med til styrketrening og i livet generelt. Bedre bevegelighet, mer kroppskontroll og økt styrke er en av flere effekter. Selv har jeg også merket forbedring i evnen til å slappe av og konsentrere meg bedre. I tillegg kan det gjøres hvor som helst, enten du er hjemme eller på ferie!

Her er dag 1! Jeg starter i dag og vil oppdatere på instastory og/eller snap (pt_julie) hvordan det går. Er du med? Du kan selvsagt starte når du vil selv, men selv syns jeg 1 august var en kjekk dag å starte på, da er det lett å følge med på hvor langt man er kommet i kalenderen. På youtubekanalen til Adriene kan dere se video av alle de 30 dagene.

Let’s do this! <3

3 comments
  1. Jeg er med

  2. Den serien med 30 økter gjorde jeg i vår en gang og etter å ha fullført den måneden der har yoga blitt fast rutine her hjemme. Kjører minst 5 økter i uka nå uten en gang å tenke over det. Ikke så lenge alltid, men alt fra 12 minutter til en time. Merker jeg har godt av det for jeg SAVNER følelsen jeg får hvis jeg går mer enn en dag eller to uten. Det i seg selv sier jo litt om hvis nyttig yoga kan være, både fysisk og mentalt.
    Vil tipset om appen Downdog, veldig fin app med økter med alt fra 12 min til 90 min… Og i mange ulike vanskelighetsgrader og fokusområde. Gratis også! En av de få appen innen yoga som jeg har teste og likt.

    1. så herlig!! 😀
      Takk for tips, den skal jeg absolutt sjekke ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *