MINE MORGENRUTINER

SAMSUNG CAMERA PICTURES
God morgen !
Som dere ser på klokka på veggen så er den 7, og jeg rigger meg med fersk kaffe før det bærer ut på morgentur med utrolig søte damer. Jeg er så heldig å ha venner som liker og gå tur tidlig på morgenen, det er det jammen ikke alle som har. Det er veldig greit, så har man en ekstra grunn til å komme seg opp og ut!

Jeg har mine morgenrutiner som er gull for meg. En kopp sterk, svart kaffe og en liten kopp proteinkaffe. Deretter en halvliter vann, 2 sink kapsler, 1 betakaroten kapsel og 1 scoop kreatin. Somregel i disse dager blir det også en god morgentrening med dette i magen. Enten gåtur ute eller på ellipsemaskinen på gymmet. Da har jeg sikret meg en god start 🙂 Hva med deg ?

10 comments
 1. En del kosttilskudd, suss til kjæresten, kaffe og snus 😉

  1. jeg liker nr.2 best :))

 2. Tror vi trenger morgenrutiner, da man gjerne er for trøtt til å vurdere. Jeg pleier å oppdatere meg litt på sosiale medier før jeg våkner ordentlig og står opp. Deretter er det kaffe, eller gurana og sitronsaft, samt aminosyrer/protein og så trening. Trener alltid om morgenen, og jeg elsker det! (+ at kroppen ikke får sjanse til å overbevise meg om sin latskap, hehe).

  1. Nettopp! 🙂 Virker som du har en god og sunn rutine 🙂

 3. Åssen jobber du? føler jeg ikke har noe tid på morgenen siden begynner tidlig, og noen dager sent (da går det fint) men dagene jeg begynner tidlig, så forsvinner hele dagen så fort!

  1. Jeg begynner på jobb kl.14, så jeg har god tid somregel 🙂 Det er nok værre når man begynner 7-8 tiden !:)

 4. Står opp klokka halv seks, får i meg en banan, og en liten porsjon fullkorn frokostblanding (uten sukker) med styrk ekstra lettmelk. Et lite glass juice og et glass vann.
  Klokka sju igjen er det kokt egg med hjemmelaget grovbrød og et eple, også med vann selvsagt.
  Så klokka ni spiser jeg gjerne en skyr, og smakstomater eller druer for energi.
  Halv elleve spiser jeg to knekkebrød med noen skiver kokt skinke på, og en gulrot.

  Etter dette er det vel ikke lengre morgen? 🙂

  Jeg er forøvrig en stor motstander av alt som kommer i pille eller pulverform. Dette supplerer jeg KUN dersom jeg ikke kan få et fullgodt inntak gjennom råvarer. Skjønner at enkelte som trener massivt med muskelbygging får problemer med nok proteininntak bl annet, og da stiller saken seg noe anderledes.

  Jeg har forøvrig aldri brukt noen form for treningsutstyr, vekter, manualer eller apparater, og trener nesten ikke med kroppsvektsøvelser heller. Jeg er passert 30, veier 105 kg, og har fettprosent på under 10. Jeg har jobbet 12-15 timer hver dag med tungt arbeid som muring, tømmerhogst og annet tungt fysisk.
  Jeg driver da heller ikke noe form for fitness, og det er ikke en målsetning heller. Men mange har ikke muligheten til å kunne få så mye trening «gratis» gjennom jobb, og har behov for noe mer utenom.

  Btw alle burde se denne videoen!
  http://www.youtube.com/watch?v=66boOY4xXGU

 5. Hallo 🙂

  Vil du lage et innlegg om jenter og kreatin? Hvordan d funker og hvordan dine meninger og opplevelser er?

  1. Det har jeg gjort her: http://julierafoss.com/?p=824
   🙂

   1. Takk!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *