HELKROPPSSØKT – DEL KROPPEN I TO SIRKLER!

Innlegget inneholder reklame

 

I dag har jeg et genialt treningstips til deg som har dårlig tid eller som bare ønsker å være tidseffektiv i dagens treningsøkt. Jeg har prøvd dette selv denne uken og det er både effektivt og veldig moro!

Fordelen med å kjøre sirkeltrening er at det går såpass fort unna at man får lite tid til å reflektere over om man har lyst til å trene eller ikke, underveis… 😉

Del kroppen i to og kjør to sirkler med øvelser!

Kjør 3-4 runder med disse øvelsene. Ha 2 min pause mellom hver runde og minst mulig pause underveis i sirklene. Tilpass med vekter som du klarer å utføre teknisk bra.
Eksempler:

Underkropp:
♥ Knebøy eller en utfallsvariant – 8-10 reps
♥ Ettbeins rumensk markløft eller lårcurl – 10-12 reps
♥ Hip thrust, glutebridge eller pull through – 10-12 reps

Overkropp:
♥ Enarms skulderpress eller sidehev – 10-12 reps
♥ Omvendt roing eller enarmsroing – 10-12 reps
♥ Pushups eller brystpress – 10-12 reps
♥ Triceps pushdown eller tricepsextension – 10-12 reps
♥ Bicepcurl med manualer, stang eller kabel – 10-12 reps
♥ En plankevariant – Fornuftig antall sekunder

Voila! Her har du en helkroppsøkt som tar deg kort tid og som involverer hele kroppen. Tid er ingen begrensning!

PS: Sirkeltrening er ikke optimalt for deg som ønsker maksimal fremgang i styrke. Da er det bedre å ha gode pauser mellom settene for å kunne yte maksimalt på hvert løft.

SÅ vil jeg nevne noe herlig!
En ny versjon av tightsen Beyond Feminine! Den er kommet ut i ny og forbedret utgave og er virkelig verdt å nevne. Jeg har prøvd både den første versjonen og denne og kan bekrefte at den nye er fenomenal i passform og i stoffkvalitet. Ingen sømmer, høy i livet og flatterende på alle måter.

Jeg er ekstremt kresen på hva jeg liker av tights og enda mer kresen på hva jeg anbefaler videre. Denne kan jeg gå god for. Du ser den på meg på bildene i dette innlegget – jeg bor i den! Under trening måtte jeg ikke dra den opp èn eneste gang. HER finner du den, og ved bruk av koden julie20 får du 20% rabatt. Koden gjelder frem til 30 september. Den finnes også i andre farger. Anbefales på det varmeste <3

God torsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *