NYTT PROSJEKT !

Dere som følger meg på snapchat (pt_julie) fikk kanskje med dere at mannen min har begynt på tilpasset kostplan? Han startet på mandag og er i full gang. Jeg hjelper han med matlagingen i starten for å motivere litt ekstra. Han er en rebell av natur (liker best å gjøre som han vil, haha 😉 ), så da er det kjekt å få litt ekstra push for å få inn gode rutiner 🙂

Planen vår er å lage ukentlige vlogs med oppdatering på hvordan det går underveis. For å si det slik så får jeg meg en god latter flere ganger i løpet av dagen. Han er ikke helt vant med dette enda og det krever litt innkjøring. Han er også et stabeist når han først bestemmer seg for noe, så jeg tror dette blir veldig bra. Gled dere til å følge med! Det er veldig lærerikt for meg å være partner under dette prosjektet. Da får jeg et enda bedre innblikk i hvordan det er for kundene mine å følge en tilpasset plan i praksis.

Han er veldig glad i maten på planen sin, og favoritten til frokost er kjøleskapsgrøt som jeg lager kvelden før.
Den består av  💛 havregryn, 💛 kokosmelk, 💛 proteinpulver og litt vann. Dette står i en tett boks over natten. Prøv selv! Du kan også tilsette chiafrø (da vil grøten ekspandere og bli større) og bær/frukt for å variere smak 🙂

På oppdateringene vil jeg også dele noen oppskrifter fra planen hans. Enkle og gode oppskrifter som smaker godt og metter 🙂 Stay tuned 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *