IKKE LA SMÅTING ØDELEGGE DAGEN DIN !

SAMSUNG CAMERA PICTURESTights // Topp

Det jeg liker best med å ha blogg,  er at jeg kan dele ting jeg tenker på og erfarer i hverdagen med dere – og kanskje oppleve at jeg ikke er alene om å tenke slik.

Stadig vekk skjer det dumme småting som jeg henger meg fullstendig opp i. Jeg lar det rett og slett ødelegge dagen min. For eksempel småkommentarer om kostholdet mitt, kroppen min, bloggen, nedlatende blikk fra andre jenter osv. i den duren. Små, usanne, ubetydelige irriterende ting som ikke har noe med virkeligheten og gjøre, og likevel så lar jeg det gå innpå meg. Enkelte dager, vel og merke. Når dette skjedde i går så tenkte jeg med meg selv; nå skal jeg jammen meg skrive et blogginnlegg om dette. Vi jenter gjør jo hønsegårder ut av en fjær her og der… 😉

Om noen kritiserer livsstilen din, hobbyen din, kostholdet ditt, kroppen din eller hva som helst, hev deg over det og ikke gi det rom i hverdagen din! Jo mer du hyper opp negative småkommentarer eller hendelser, jo mer deprimert og nedstemt vil du bli. Hvorfor gi plass til det negative i livet ditt, når det er snakk om meninger fra mennesker som ikke vil deg godt?

Jenter kan være onde, det er sikkert og visst. Mitt beste råd er å smile til dem som missliker deg! Ved og svare med samme mynt viser du bare at du er på samme nivå som dem. Vis heller at du vet bedre!

13 comments
 1. Bra skrevet! Perfekt timingB-) takk!

  1. så bra 😀

 2. Er helt enig med deg Julie. Det er ikke bare jenter som er sånn, trust me. Hvis du ikke gir det negative noe rom får det heller ikke makt over deg. Tenk deg at noen kommer med en negativ ladet kommentar – hvis man tar det inn over seg har den personen fått makt over deg. Hvis man bare lar det gå vinner man en seier 🙂

  Jeg snakker ikke om velmente råd fra venner og kjære, men disse sleivsparkene enkelte kan komme med. Let it go, and don’t let it bother you! 🙂

  1. veldig sant det du sier her! Man må rett og slett ikke gi det negative rom! 🙂

 3. Bra du tar opp dette, folk bryr seg altfor mye om andre 😛 For min del så er det vanskeligste å heve seg over det når det er ens egen samboer som kommer med kritikk mot livsstilen.. jeg forstår at det kan bli for mye for noen, men det handler om respekt.

  1. Du, det skjønner jeg veldig godt! Da blir det slitsomt å leve som man vil. Jeg syns man skal respektere hverandre unsett hva slags hobbyer man har! Håper det ordner seg 🙂

 4. Go Julie! Godt og se at flere tenker som meg! 😀

  1. 😀 😀

 5. Et spørsmål? Har plutselig gått opp 8 kg.Skjønner ingen ting for jeg spiser mindre enn da jeg var tynn! Noen sier til meg at det er muskler,men har nesten bare trent kondisjon de siste ukene. Jogger 40 min 4 gang i uka.Er det mulig å legge på seg av kondisjonstrening??? spiser ikke mer enn 1800 kcal pr dag. og spiser havregrøt til frokost,salat il lunsj,fisk,grønnsaker til middag,litt frukt som mellomåltid! et glass vin og litt mørk sjokolade på lørdag!Skal begynne med styrketrening ,men er redd for å gå opp enda mer i vekt! Du har en fin blogg 🙂 mye positivt 🙂

  1. Vel, 8 kg vektoppgang kommer ikke uten at man enten spiser for mye (det kan være sunt, men likevel for mye) eller at man har noe form for hormonforstyrrelser eller stoffskifteproblemer. 8 kg kommer uansett ikke «plutselig» pga disse tingene, maten spiller den absolutte største rollen. Du bør regne ut hvor mye du spiser i løpet av en dag for å finne ut hvor mange kalorier du egentlig får i deg 🙂

 6. ååååååja, Så deilig at du legger ut sånne innlegg <3 Det treffes så godt hos de fleste! Jeg hater andre som alltid skal finne/påpeke feil oss andre istedet for og kanskje rydde opp i sitt eget hode!
  Eller de som hele tiden "må" skryte av seg selv, kun for å få det bekreftet med likes og kommentarer. Selvfølgelig en skal få lov å vise at en er stolt. Men hvis det er hele tiden opptil 4 innlegg om dagen, eller konstant hinting til at de vil ha skryt tilbake når du snakker med de. Da trenger de virkelig bekreftelse på alt de gjør er bra og det synes jeg er synd. En burde av og til kun være fornøyd med seg selv og si ja jeg har vært god, jeg trenger ikke likes og komentarer av andre for å vite det 😉
  *Kathrine S*

 7. Åh, jeg er så enig Julie! Herlig innlegg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *