PRØVEROMSKNEKKEN

Vi har vel alle vært der – man står i prøverommet og oppdager et helt nytt univers av… skavanker?

Down light og speil fra alle vinkler. Og der står man, avkledd og blottet. Så lite flatterende som det over hodet går an å bli. I tillegg har man gjerne prøvd en bukse som er trang på helt feil plass, og man har fått frem fett og valker man ikke trodde man hadde. En butikkarbeider i lekre klær og fin figur står på tå på utsiden av gardinen og gnåler om der går greit der inne. Det går ikke greit i det hele tatt. Følelsen etterpå er like ille, og man glemmer ikke synet man fikk der inne bak gardinet.

Høres kjent ut?

Jeg har tre setninger jeg vil du skal huske på neste gang du trør inn i et prøverom.

 1. Du ser ikke slik ut.
Lyssettingen er èn ting som i seg selv er unaturlig og ekstremt sjeldent at man møter på i dagliglivet. En annen ting er det faktum at du har på deg tøy du ikke passer. Den kombinasjonen av hendelser skjer ikke, foruten i et prøverom (hvor du tross alt er alene).

2. Det er likt for alle.
Svært få ser bra ut i denne settingen. Du er ikke alene. De aller, aller fleste har cellulitter og ting de ikke er like fornøyd med. Dette er også årsaken til at alle ikke går likt kledd. Vi kler ikke alt, og de fleste av oss føler oss ikke perfekte fra alle vinkler.

3. Moren din syns du er fin uansett (hehe). Kle deg med noe som fremhever det du liker
Det finnes forskjellige bikinier, det finnes forskjellige bukser, skjørt, topper… Alt finnes i forskjellige snitt og stiler. Om du ikke kler noe, la det gå. Finn noe som kler deg istedet! Det er ingen vits i å gråte fordi du ikke kler miniskjørt eller navletopp. Det finnes noe som kler hver enkelt.

…Og om du ikke klarer å leve med kroppen din hverken i prøverom eller i livet generelt, da råder jeg deg til å ta grep. Klarer du det ikke selv, så kan jeg hjelpe deg. Utseende vårt er en evig variabel og det er fult mulig å endre kroppssammensetningen sin! DU kan endre deg om du vil det. Du kan oppleve å føle deg vel i kroppen din. Av og til krever det at vi gjør endringer i mat og trening, og av og til handler det mest om det mellom ørene. Står du fast når det gjelder kost og trening, send meg en mail; din.pt@live.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *