MYTER OM PROTEINPULVER OG GRUNNER TIL Å BRUKE DET


100PHOTO6
Tights // Genser

Jeg forundres over at det fortsatt er mange myter ute å går når det kommer til proteinpulver. Blant annet at man legger på seg av det, av man får klumpete muskler av det og at det bare er for bodybuildere. Virkelig..?

Jeg skal gjøre dette veldig kort:
☺ Du blir ikke tykk av proteinpulver
Du blir tykk når du spiser mer enn du forbrenner.
☺ Proteinpulver funker ikke som en «gainer»
Proteinpulver er bare protein, akkurat som det du får i deg når du spiser kylling.
Du blir ikke klumpete av proteinpulver
Om du som jente skal bli klumpete, krever det mye trening, mange år og mest sannsynlig «krydder på grøten». Proteiner aleine kan ikke gjøre deg klumpete.
Proteinpulver er proteiner i pulverform, og that’s it
Kylling, egg og skinke er eksempler på mat som inneholder proteiner. Blir du feit og klumpete av kylling? Nei, der ser du.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvorfor bruke proteinpulver ?
♥ Det er enkel måte å få i seg proteiner på. Proteiner må du ha om du ikke ønsker å miste muskelmasse, om du vil ha fremgang på trening, normal hormonbalanse, god forbrenning og generelt god helse +++

♥ Istedenfor å proppe i seg 200 g kylling etter trening er det mye lettere å spise 30 g proteinpulver. Du blir ikke så full i magen og du får i deg det du skal.

♥ Det er billig ! Om du skulle spist kjøtt for hver gang du trengte en shake så ville matbudsjettet vært betraktelig høyere. Kanskje en 3 kilos dunk kan se dyr ut, men den varer en god stund i motsetning til 3 kilo kylling, eksempelvis.

Hvilket pulver anbefaler jeg ?
Vil du ha 6/6 på smak og kvalitet, gå for Troponin. Den inneholder 50-50 med myse og kasein, noe som gjør det til et meget anvendelig proteinpulver.  Prisen er bra til denne kvaliteten å være. Vil du ikke betale så mye, så det går det utover kvaliteten. Billigere proteinpulvere inneholder mer karbohydrater og fett.

Innlegget inneholder sponsorlinker og reklame

5 comments
 1. Finnes det mindre versjoner av dette pulveret, event. smakeprøve?
  For min del ville det lettet litt å kjøpt det, men jeg vil ikke legge ut 800kr på noe jeg aldri har smakt før. Mye tapte penger om det ikke fungerer?

  1. Fungerer gjør det- akkurat som kylling;)
   Det finnes dessverre ikke smaksprøve av dette 🙁

 2. Hvilken smak vil du anbefale?

  1. Sjokolade! 😀

 3. […] har jeg skrevet om tidligere, så om du har spørsmål rundt det kan du lese dette innlegget. Når det kommer til BCAA så er det ikke et tilskudd jeg anbefaler andre å kjøpe så lenge de […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *