HVORFOR EN KOSTPLAN KAN GJØRE EN FORSKJELL

Får du ikke resultater selv om du trener og spiser sunt ?
Ser du ikke ut slik som du ønsker ?

Man kan tro at man spiser optimalt, og man kan tro at man gjør alt rett, men om du ikke ser ut slik som du ønsker så langt, så gjør du likevel noe feil. Det kan være du har en  ugunstig fordeling av proteiner, fett og karohydrat, eller det kan være du spiser mer enn du trenger (mest sannsynlig) eller velger feil mat, som igjen fører til for høyt kaloriinntak til at du får den kroppen du jobber for.

Min jobb går ut på å hjelpe andre med trening og kosthold, og erfaringsmessig så har de fleste veldig godt utbytte av å følge en kostplan, med variasjonsmuligheter, naturligvis.

Ved å følge en kostplan har du mange fordeler.
1. Du vet hva du får i deg og har et kontrollert matinntak

2. Du kan få hjelp til å stille ned kaloriene på planen etterhvert når du stagnerer i fremgangen, eller gjøre det selv om du har kunnskap nok.

3. Du kan lett finne ut hva som er ditt vedlikeholdsnivå med kalorier, og derfra bestemme om du vil øke vekten din eller redusere den.

4. Du vet alltid hva du skal spise til en hver tid.

5. Du trenger ikke å lure på om du spiser for mye eller for lite, samtidig som du vet at det u spiser passer DITT mål!

SAMSUNG CAMERA PICTURESOm du ikke har nådd målene dine til nå, så foreslår jeg at du tar et steg frem og søker hjelp. Jeg hjelper deg gjerne med oppsett av kostplan som passer deg og ditt mål. Du ser alt jeg tilbyr samt priser under «trening og diett» i menylinjen. Kontakt meg på mail  din.pt@live.no  om du er interessert  i en endring. 🙂

2 comments
  1. dette blir feil. veldig, veldig feil.

    1. kontakt meg på mail om du vil utdype : din.pt@live.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *