POWER WALK INTERVALL

Jeg elsker å være ute, men når det er sur vind og minusgrader styrer jeg mye heller nesa inn i varmen! Mølla er super å ha på dager hvor det ikke frister å være ute. I går testet jeg ut en powerwalk intervalløkt på mølla. Normalt sett ville jeg løpt intervaller, men så tenkte jeg å teste dette for å kunne dele med dere som ønsker en litt roligere økt. Også perfekt for deg som av en eller annen grunn ikke kan eller bør løpe.

Power walk er en super treningsform for hjertet og kondisjonen!

Her ser dere økta mi;

5 min gåing, 6 km/t
1 min gåing, 7 km/t
3 min gåing, 6 km/t, 5% stigning
1 min gåing, 7 km/t 
3 min gåing, 6 km/t, 7% stigning
1 min gåing, 7,5 km/t
3 min gåing, 6 km/t, 7% stigning
3 min gåing, 6 km/t, 10% stigning

20 min done! Farten og stigningen kan du selvsagt tilpasse selv, dette er kun mitt eksempel. Tempoet skal være høyere enn ved vanlig gange. Har du god musikk på øra eller en episode med en serie du kan se på tlf mens du går, så går tiden superfort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *