RASK HELKROPPSØKT MED SUPERSETT

Lyst til å kjøre en effektiv helkroppsøkt? Da er dette noe for deg 😉
Start med dynamisk oppvarming for overkropp og underkropp. Vil du ha forslag til hvordan det gjøres så har jeg lagt ut min video HER. Finn deretter frem det du trenger for å utføre øvelsene så du har alt klart.

♥ Markløft  3 sett, 5 reps
☺Ettbeins beinhev 3 x 8 reps
♥ Pushups, 3 sett, max reps
☺Omvendt roing 3 x 10 reps
♥ Goblet squat, 3 sett, 8 reps
☺ Enarms pushpress, 3 sett, 8 reps

Om du vil kan du kjøre øvelsene med hjerte foran i supersett med øvelsene med smiley foran, eller kjøre alle hver for seg. Om du kjører supersett så tar du først ett sett med den første øvelser, går direkte på et sett med den andre øvelsen og tar deretter en pause. Bruker du supersett vil du bruke kortere tid og få høyere puls. Uansett hva du velger – pass på å alltid ha god teknikk!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *