#2 – UKENS 3 HELSETILTAK DU KAN GJØRE I DAG

Jeg er blitt glad i ordet «helsefokus». 
For meg handler helse om velvære, overskudd, trivsel og balanse.
Hver fredag i ukene fremover skal du få tips til tre enkle helsetiltak du kan gjøre for DIN helse. HER kan du lese de tre første tipsene.

Det kan være enkelt å gjøre gode ting for helsen sin. Det er ikke alltid det behøver å være store ting for at det skal gi positivt utslag! Her er denne ukens tre tips:

1. Ha en grønnsak i smoothien din!
Du kan enkelt snike inn en grønnsak i smoothien din uten at du nødvendigvis kjenner smaken. Gode eksempler er grønnkål, spinat eller rå rødbete (disse gir også fresh farge). Banan og ananas er to frukter som opptar mye av smaken, dersom du ønsker å kamuflere grønnsaken du velger så mye som mulig 😉

2. Reis deg opp en gang i timen
Har du en stillesittende hverdag, er det lurt å huske på og reise deg opp med jevne mellomrom. Bestem deg for å reise deg opp og gå litt hver gang klokka slår hel, for eksempel. Bevegelse er alfa omega for kroppen, spesielt ryggen vil takke deg for dette tiltaket!

3. Ha sitron i vannet
Sitroner inneholder blant annet sitrussyre, kalsium, magnesium, vitamin C, bioflavonoider, pektin og limonen. Disse stoffene styrker immunforsvaret og bekjemper infeksjoner. Ha sitron i teen din eller i vannflaska.

Så enkelt!
Ha en fin fredag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *