FEM LØGNER VI FORTELLER OSS SELV


cbcbce0f6b16a0a9d5214f0b4292f2bab23e3c4202bde18fd76158f551aca474

Vi har en tendens til å servere løgner til oss selv i blant. 
Du har kanskje tenkt noe lignende av setningene under? Her har du forslag til hva du kan bytte disse tankene ut med; 

☺ «JEG ORKER IKKE MER»
Når vi møter motstand og må jobbe hardere enn vanlig for å gjennomføre noe – det er gjerne da denne tanken popper opp. Ta deg selv i det! Tanken suger energi og tar fra deg motet. Prøv å snu det rundt. Minne deg selv på alt du har oppnådd til nå. Du har kanskje kommet over noe enda verre før? Om du ikke kommer på noe, minne deg selv på hva gevinsten blir om du ikke gir deg!

☺ «JEG HA NOE Å TYGGE PÅ»
Enkelte dager sier jeg dette flere ganger inni hodet mitt. Spesielt denne ene uka i måneden. MÅ jeg virkelig ha noe i kjeften? Mest sannsynlig ikke. Å holde seg til måltidene vet vi alle at er det beste. Når du blir sulten kan du spise et næringsrikt og balansert måltid, utover det trenger du ikke ha noe i kjeften. Blir du uutholdelig kjesken, ta deg en gulrot eller et eple.

☺ «TRENING/ SUNN MAT ER IKKE NOE FOR MEG»
Det finnes SÅ mange måter å gjøre ting på når det kommer til trening og sunn kost, at det faktisk ikke er mulig at det ikke kan tilpasses hvem som helst! Har du gått inn for å finne noe du kan trives med og gitt det en real sjanse?
Endring er som regel alltid ubekvemt i starten, og det krever mer av deg enn gamle vaner. Det er en realitet vi ikke kommer utenom. Bare fordi noe ikke er behagelig, dødsgøy og som en drøm ved første forsøk, så betyr det ikke at det ikke er noe for deg. Ikke støt fra deg tanken på noe bare fordi det er noe annet enn hva du er vant med. Ofte er det nettopp det du aldri har gjort før, som trengs for å oppnå ønsket endring!

☺ «JEG TAR DET I MORGEN / PÅ MANDAG»
Denne har jeg begynt å ta skikkelig tak i i mitt eget liv. Det jeg ønsker å utsette – det gjør jeg før alt annet. Så er det gjort! Får jeg noe mer lyst i morgen eller på mandag? Nope. Kommer jeg til å faktisk gjøre det i morgen, eller vil det være mer fristende på mandag? Antakelig ikke. Da kan vi likegodt ta å gjøre det nå med en gang. Har du noe du har presset langt bak i bakhodet og utsatt lenge nå, gjør det så fort du får mulighet.

☺ «NÅ HAR JEG SKEIET UT, SÅ DA KAN JEG LIKE GODT SPISE DET JEG VIL RESTEN AV DAGEN»
Du har «ødelagt» litt, så da er det logisk å ødelegge enda mer?
Har du kjørt èn time i feil retning og oppdager det, så snur du. Hvorfor gjøre noe annet når det kommer til mat? Spiser du noe du ikke «burde», javel. Spist er spist. Så har du muligheten til å velge bra resten av dagen. Spiser du dårlig en hel uke – ja, så spiser du bra igjen uken etter! Hvert minutt er en ny sjanse til å ta et godt valg.

 

Lykke til og ha en positiv og glad tirsdag! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *