TIL DEG SOM «IKKE HAR TID» TIL TRENING

Har du en hverdag med lite fysisk aktivitet, gjerne også mye stress? Minimalt med bevegelse til fordel for andre ting som fyller dagen? Føler du trening blir feil å prioritere, fordi andre gjøremål er viktigere?
…Kanskje du også forteller deg selv, som følge av dette, at det er stress å få trent?

☺ Hvor mye tid i løpet av en dag bruker du på å sitte i sofaen, sitte på mobilen eller se på noe på TV som du ikke en gang følger med på?
Summèr sammen den tiden dette tar. Kanskje vil du sitte igjen med noe omkring 1 time, minst. Er ikke dette tid du har, som du egentlig kunne brukt på å bruke kroppen i en eller annen form? Om du virkelig ikke har minst 1 time med dødtid sammenlagt, hvilke av gjøremålene i løpet av dagen din kunne du vært foruten?

☺ Om du nå planlegger dagen din, finner du noen åpne luker på 15-30 min mellom noen av dagens gjøremål? Isåfall er det en perfekt mulighet til å få inn en gåtur, litt yoga, noen turer i trappa på jobb eller litt hjemmetrening med enkle øvelser. For kroppen din er det enorm forskjell på inaktivitet og litt bevegelse, selv om du kanskje føler at små ting ikke gir noe uttelling. ALT teller.

☺ Har du tid til å mistrives?
Hvorfor er fysisk aktivitet, som utelukkende vil gi deg noe positivt, noe du setter i siste rekke, når det som kanskje opptar mest (og unødvendig) tid og energi, er mistrivsel og utilfredshet i egen kropp?

Fysisk aktivitet kan være veien bort fra mistrivsel og utilfredshet. Bevegelse er ikke en ting som bør komme sist på prioriteringslisten din. Det kan være helt avgjørende for din fysiske og mentale helse og påvirker hele dagen din positivt. Ikke gjør det komplisert – all form for bevegelse teller og kan gi deg stor helsegevinst og bedre forhold til din egen kropp både inni og utenpå. Bare det å bruke kroppen er bra i seg selv!

Jeg tror du har noen minutter å sette av, hvis jeg forteller deg at resultatet av dem blir forbedret livskvalitet.  DU bør være høyt prioritert på listen din! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *