DET ER FAKTISK OK!

Jeg tror mange av bekymringene våre oppstår fordi vi tror at ting vi føler, gjør eller opplever ikke er ok, selv om det kanskje er det. Vi tror vi ikke burde føle slik, eller ikke burde gjøre slik. Hvem bestemmer egentlig hva som er riktig ?

Det er faktisk ok å ikke ha lyst til å dra på trening av og til!
Uansett om det ser ut som fitnessfolka er blodmotivert hver dag, og kanskje de også er det, hvem vet – det betyr uansett ikke at det er noe galt i å være demotivert av og til. Ikke forvent av deg selv at du skal være supergira hver eneste dag. De aller færreste er det.

Det er faktisk ok å ha cravings på noe annet enn sunn mat
Det hender oss alle, så hvorfor skal vi føle oss dårlig fordi vi har lyst på noe annet enn #fitfood?  Du skal like maten du spiser til hverdags, men det å få lyst på noe usunt av og til, det er helt normalt og helt ok.

Det er faktisk ok å bli litt lei av alt sammen
Som dere vet så har jeg vært gjennom en LANG periode med ekstremt lite lyst og motivasjon. Om det var frustrerende? Jepp! -Men er det ikke ok å ha dårlige perioder? JO! Jeg er et menneske, og det går opp og ned med de fleste ting her i livet.

Det er faktisk ok å ikke føle behov for å bli fitnessutøver eller lik fitnessdamene på instagram
Om du liker deg selv som du er eller bare trives med en «normal» kropp uten synlige blodårer og kutt i låra, så er det også helt ok. Husk å ikke la deg presse til å ha et mål du egentlig ikke har lyst til eller har glede av. Det er TOPP å kunne si at man ikke har noe spesielt mål, annet enn å holde seg sunn og frisk!

Er det ikke noe deilig med den setningen folkens – DET ER FAKTISK OK! Uansett hva du føler på, tenker eller gjør. Gi deg selv litt fri fra press, mas og jag. Det er ok å være deg akkurat som du er og med alt du føler og tenker på. GOD mandag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *