DETTE VIL JEG GJØRE I MARS

Ny måned allerede!
Og det går mot vår og lysere tider. Det er deilig!

I februar bet jeg over noen nye utfordringer, noe som virkelig falt i smak. Det skal jeg gjøre denne måneden også! Det gir meg så mye å oppleve nye ting og utfordre meg selv. Av og til går det veldig bra, og av og til går det så som så. Uansett har man steget ut av komfortsona, og det gir meg noe uansett.

Dette vil jeg gjøre i mars; 

♥ Crossfitkurs
Dette skjer allerede kl.10 i morgen! Jeg gru-gleder meg og er veldig spent på hva vi skal gjennom. Vi er en liten gjeng av instruktørene på Trimeriet som skal dit, så jeg tror det blir veldig bra 😀

Klare 1 min i hodestående
Til nå har jeg klart 50 sek, så jeg nærmer meg!

Klare 40 pushups
På mandag som var klarte jeg 30 stk, så en økning på ti reps har jeg bestemt meg for å gå for denne måneden. Hovedmålet mitt er 50 reps innen 1 mai, så da er jeg godt i rute.

Være aktiv på skytebanen
Denne måneden håper jeg på å få vært mer aktiv med pistolskyting siden jeg ikke skal ha så mange PT timer sent på kvelden. Med pistolskyting er det gunstig å trene ofte for å bli god, så det gleder jeg meg til!

Konsert i Oslo
Jeg og kjæresten skal på Hillsong Nights i Oslo siste helgen i mars. Jeg har aldri vært på det før og tror det blir en veldig bra opplevelse 😀

Årets første utendørs joggetur
Nå er det så deilig ute med snøen som smelter mer og mer, så jeg kjenner på at lysten til å dra på joggetur øker og øker. I løpet av måneden skal det skje, og jeg håper også det blir mer enn èn tur.

Mars skal bli bra! 

Ha en strålende lørdag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *