TIPS TIL SUNNERE KOSEMAT – DEL 1

Et igjengående ønske til blogginnlegg på snap (pt_julie) har vært dette med sunnere snacks, og hva man kan kose seg med når søtsuget eller lysten på noe godt melder seg. For la oss være ærlige – det hender oss alle innimellom, selv når vi har et balansert kosthold!

Her kommer første del med tips!

Oppkuttede grønnsaker med dipp
Nei, det er ikke det samme som sjokolade, men FY så godt det er! Kutt opp dine favorittgrønnsaker og bland dippmix i lettrømme eller kesam. Der har du noe som metter, som gir fiber og vitaminer OG som ikke koster deg allverdens med kalorier. Smart snacks, rett og slett. Perfekt til kveldskos.
PS: blander du i kesam, kan du ha i bittlitt søtning, for eksempel splenda, for å få bort litt av den sure smaken.

Bilde fra pinterest

Banansushi
Dette tipset fant jeg på pinterest og ble så inspirert! Jeg har laget min eget vri med å bruke speltlomper og philadelphia sjokolade. Bedre næringsinnhold enn nugatti og vel så godt. Smør philadelphia på lompene og legg en banan på før du ruller sammen. Suupergod snacks som gir deg både fiber og vitaminer.

Bilde hentet fra pinterest

Eplebiter med kanel, kardemomme og sukrin
Så enkelt og SÅ godt! Kutt opp eplebiter og strø kardemomme, kanel og sukrin gold over. Kalorifattig og mettende. Perfekt som niste på skogtur eller til sofakosen 🙂

Bilde fra pinterest

NYT! 😀

1 comment
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *