FEM NÆRINGSRIKE LUNSJER/ MIDDAGER!

Reklame for Fitbox Norge

For en del år siden var jeg en kløpper på å lage meg sunne og næringsrike matpakker som jeg hadde med meg hvor enn jeg gikk. Det er ikke til å legge skjul på at man unngår mange dårlige matvalg og kjappe, mindre gode løsninger når man blir sulten og er på farta, dersom man har med seg mat.

De siste årene har jeg helt ærlig blitt litt sløvere på det og har ofte endt opp med å gå for mange timer uten mat, for så å komme hjem med skrubbsulten mage og dårlig dømmekraft når hodet stikkes inn i kjøleskapet. Matpakker er med andre ord et genialt verktøy i en hektisk hverdag!

Jeg har inngått et samarbeid med Fitbox Norge som leverer ferdige næringsrike retter som enkelt kan bestilles via appen demmes, Fitbox Norge. Du kan velge mellom masse deilige retter. Både retter som bør varmes i micro, og retter som spises kalde. Hver rett har oversikt over næringsinnholdet slik at du kan tilpasse det til ditt kosthold og behov. Ikke bare er de geniale som matpakke, de er også utrolig greie å ha når man kommer hjem etter en lang dag og ikke orker tanken på å lage middag!

Min favoritt til nå er linsegryta. Den er faktisk kjøttfri også, og smaken er helt magisk. Denne uken er det disse som står på menyen min;
Couscous salat, biff med søtpotetmos, laksewok, kyllingcurry og ingefærsei
🙂  Sjekk ut hele menyen i appen – kanskje du finner deg en favorittrett eller tre! Her finner du facebooksiden også.

Hvis du bestiller i butikk (på Lund i Kr.sand) for 400 kr eller mer, kan du bruke rabattkoden min PTJULIE10 for 10% rabatt! 😀

Ha en strålende Kristi himmelfartsdag 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *