DETTE VIL JEG GJØRE I JUNI!

Første sommermåned er i gang! Noe SÅ deilig! 😀

Jeg håper på mye fint vær denne måneden, og deilige dager ute og varme kvelder på terrassen!

Denne måneden vil jeg…

🌸 Løpe 1 mil
Det er et helt år (!) siden forrige gang jeg løpte 1 mil i strekk, og denne måneden har jeg lyst til å prøve igjen. Jeg har ikke bestemt meg for dato enda, men i løpet av måneden skal jeg få det til 😀

🌸 Sommerløpet 15 juni
Det er kjempe lenge siden sist jeg deltok på et løp. Nå kjente jeg på at det var på tide igjen. Det er utrolig motiverende å trene mot noe spesifikt, og selv om jeg ikke har planer om å komme først i mål (kremt), så gjør jeg det for opplevelsen. Det blir moro! Jeg, svigerinna mi og en pt-kunde skal delta sammen 😀

🌸 DDE-konsert
Haha, jeg har alltid hatt en «drøm» om å få med meg en DDE-konsert, og nå ser det jaggu ut til å gå i oppfyllelse 😀 De skal ha konsert rett utenfor Kristiansand 10 juni!

🌸 Spise reker og/eller blåskjell!
DET er sommerstemning det. Vi er så heldige og har brygga i Kristiansand, g der lager de verdens beste blåskjellsuppe.

🌸 Bruke mer tid på mobilitetstrening
Dette er ferskvare! Denne måneden skal ha mer fokus på å få kontinuitet på det og ha det som en fast greie i treningen min.

Hva vil DU gjøre denne måneden? 🙂

2 comments
  1. Jeg vil prøve å være bevist på å bevege meg mer , gå turer , bruke trapp , bruke beina mer .gå to ganger opp trappa med varene istedet for å drasse fire poser med meg på en gang. Håper å klare det!

    1. fine mål! 😀 jeg har troa på deg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *