EN TYPISK MATDAG FOR MEG

Omsider kommer et meget etterspurt innlegg – en typisk matdag for meg! Jeg innser at jeg kanskje er litt sær i matveien (selv om det var enda særere før), men jeg håper likevel du kan bli inspirert av dette innlegget og får lyst til å prøve noe nytt! 🙂

FROKOST – er alltid en smoothie (med mindre jeg forsover meg noe inni natta). Dere som følger meg på snapchat (pt_julie) får sett oppskriftene jeg komponerer hver eneste morgen, og det er sjeldent det samme flere dager på rad. Jeg bruker en blanding av grønnsaker, frukt og en proteinkilde. Enten i form av proteinyoghurt, kesam eller proteinpulver. Smoothiene mine metter lenge og gjør meg ordentlig tilfreds. En super start på dagen rett og slett!

LUNSJ – Siden jeg startet samarbedet med Fitbox Norge har lunsjen min vært preget av det. Hvis jeg ikke lager dobbel porsjon med smoothie, har jeg med meg en rett fra Fitbox. Favorittene i matpakka er laksewok og kylling curry. Et annet alternativ nå i sommer når Fitbox holder stengt, er lomper med proteinrikt pålegg som skinke, ost, egg, påleggslaks eller makrell i tomat og grønnsaker.

MIDDAG – Dette er vel det som varierer aller mest. Favoritt nå på sommeren er laks på grillen med grønnsaker til, eller hjemmelaget burger. Det hender også jeg lager pasta og karbonadedeig eller kylling, meksikansk tomatsuppe med karbonadedeig eller noe så enkelt som taco!

KVELDS – Dette varierer også en del, og er veldig avhengig av hvor stor og sen middagen er. Propud er en gjenganger, og også knekkebrød med proteinrikt pålegg som for eksempel skinke, ost, egg, makrell i tomat eller fiskekaker. SÅ enkelt og godt <3

Kostholdet mitt er balansert og tilfredsstillende, og hjelper meg å prestere, smile og føle meg generelt bra. Noen dager blir helt klart mindre bra på grunn av dårlig planlegging og lite tid, men det hører heldigvis til sjeldenhetene. Jeg er fornøyd når jeg slipper søtsug, masse tankestyr rundt mat og overdreven matlyst. Jeg kjenner at kroppen er i balanse når sultfølelsen melder seg rett før måltid, og når jeg ikke har behov for å små-snacke.

Ha en fin tirsdag 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *