ALTERNATIV SOMMERTRENING

Når sola skinner og feriemodus er skrudd på, er det ikke alltid at trening på studio er det som frister mest. – Og det er heller ikke nødvendig for å opprettholde god form og helse! Her er enkle og gjennomførbare tips til alternativ sommertrening;

Skogtur med rastepause
Pakk med deg engangsgrill og papptallerken i en sekk og ta deg en skogtur. Finner du et sted med god stigning og fin utsikt er det helt supert, hvis ikke tar du det du kan finne. Gjør det til noe hyggelig og legg inn rastepause med noe godt på grillen. Et supert tips der er fiskeburgere av torsk og hyse;)

Båttur – uten påhengsmotor
Roing er super trening! Ro et godt stykke ut og hiv ut fiskestanga. Kanskje du også kan skaffe deg egen middag på turen? Er du usikker på sløying av fisk, ta med deg et familiemedlem eller en venn som kan. Husk redningsvest!

Husvask / terrassevask- med innsats
Hvem har ikke kjent at svetten hagler når man går løs på hybelkaninene eller gjør ren terrassen? Rengjøring er en super aktivitet som også gir deg godt utbytte. Sving kosten og moppen og hold intensiteten oppe. Tøm skuffer og skap og få orden. Gå gjerne noen ekstra turer ut i søpla med ting og tang du ikke trenger.

Sykkeltur med et mål
Tørk støv av sykkelen og sett deg et mål. Butikken, en venn, et fint sted? Ha gjerne et mål som er et stykke unna slik at du kommer litt utenfor komfortsona. Om det hjelper på motivasjonen, ha vannmelon og friske bær klare i kjøleskapet så du kan kose deg når du kommer hjem. Husk hjelm!

Skogtur med bærplukking
Nok en aktivitet med uttelling – ikke bare i bevegelse men i et rent produkt! 😉 Plukk blåbær eller multer, ta med hjem og lag syltetøy og sunnere vafler. Oppskrift på sistnevnte dukker opp her på bloggen i løpet av uken 😉

Solnedgangstur på stranden
Ingenting er finere enn når solen går ned, spør du meg. Ta med deg noen du liker og gå en fin tur på stranden. Å gå i sand er tyngre enn man skulle tro. Er stranda kort, ta en omvei eller spaser frem og tilbake. Ta med noen kalde øl eller en vinflaske og nyt synet av solnedgangen.

GOD (ALTERNATIV) TRENING! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *