Følelser og prestasjon

Plages du ofte av følelsen av at du kunne prestert bedre når du er på trening? Sammenligner du alle økter med dine beste prestasjoner? Er du stadig misfornøyd og skuffet over egen innsats fordi du ikke alltid klarer like mye?

Da er dette innlegget for deg.

Vi har alle dager hvor kroppen er mindre kapabel til å prestere. Noen ganger klarer vi rett og slett ikke like mye. Vi kan presse oss alt vi klarer, men likevel blir det ikke slik vi forventer av oss selv. Det er et faktum!

Når slike økter oppstår kan vi tenke at vi burde klart mer eller at en har klart mer før. Vi kan føle på at kroppen jobber i mot oss og at fremgangen har stoppet opp.

MEN! Det er et men. Og det vil jeg gladelig dele med dere.

Vi har alltid 100% tilgjengelig å gi. Men, hva disse hundre prosentene faktisk innebærer varierer fra dag til dag utifra søvn, stress, menssyklus, mentalt stress med mer. Dersom du ga alt på trening på mandag og alt klaffet, du løftet tyngre enn noen gang og alt føles bra, så var det dine 100 prosent den dagen. Om da onsdagen kom og du klarte på langt nær like mye men likevel ga alt, så var det dine 100% den dagen.

Innsats – uavhengig av selve prestasjonen er altså det som teller!

Du kan ikke regne med at kroppen din kan yte rent fysisk like bra i hver eneste økt. Kroppen er en evig variabel, og vi kan ikke forvente at den skal være en robot. Det er ikke fysisk mulig! Det du har å gi I DAG er bra nok!

Fokuser på INNSATS – gjør det du kan i dag! Om det er mindre enn du klarte på fredag, ja vel. Så lenge innsatsen er på plass så har du faktisk gjort så godt du kan 🙂

Med det ønsker jeg deg en god onsdag og en fortsatt fin og aktiv uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *