ROSA SLØYFE LØPET 2019

På lørdag gikk det av stabelen her i Kristiansand!
Rosa sløyfe løpet 2019 – Et løp for en veldig god sak.

Jeg har snakket om dette helt siden sommerløpet i sommer, og endelig var dagen her. Planen min var egentlig å trene nokså målrettet mot dette siden det var tidtaking, men det gikk ikke helt slik jeg hadde håpet på. Lange dager på jobb og mye på privaten gjorde rett og slett at løpingen ble nedprioritert fremfor andre (viktigere) ting. – Noe som er helt ok. Jeg fikk noen gode økter i forkant, og det viste seg å være nok til å få en god opplevelse!

Kroppen føles lett og fin og kondisen hang absolutt med. Det må være noe av det beste jeg kjenner på – en kropp som virkelig fungerer! Jeg fikk med meg min eldste storebror, David, også. Han har aldri vært med på noe slikt før og liker egentlig best gåturer i skog og mark. Likevel ble han med og løp derfor også 6 km sammenhengende for første gang i sitt liv! Det beste av alt var at han mestret det utrolig bra og kjente på at det fristet til gjentakelse. Det blir jeg SÅÅ glad for å høre 😀

Løpeglede er noe jeg aldri trodde jeg skulle kjenne på da jeg ikke er noen «typisk løper» (hva enn det betyr?). Nå kjenner jeg virkelig på glede og iver over løping og løpetrening. Det gir meg så mye å ha en funksjonell kropp. Ikke bare innenfor gymmets fire vegger, men også i fart!

Vi tok det nokså rolig og holdt derfor ikke så høyt, men heller jevnt tempo gjennom løypa. Målet mitt var å få David til å få en god opplevelse, og det gikk i boks! Nå er det på tide å sette seg nye mål. Da blir det mye lettere å holde løpingen vedlike gjennom høsten 🙂

Har du lyst til å komme i gang med løpingen? Da har jeg et blogginnlegg for deg som publiseres i morgen. I tillegg vil jeg tipse deg om å sjekke ut løp i ditt nærområde. Å ha et konkret mål gjør det mye mer motiverende og gøy! Meld deg gjerne på med noen du vet du kan ha det moro sammen med 🙂 Det er tross alt det viktigste – å bruke kroppen og ha det gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *