Gi deg selv hjemmelekse!

Jeg elsker hjemmelekser – og da i form av trening og kosthold:) Flere av kundene mine syns det er kjempe inspirerende og motiverende med små, oppgaver i løpet av uken som de kan gjøre når det passer. Oppgaver som er gjennomførbare, men som samtidig krever litt.

I dag vil jeg oppfordre deg til å gi deg selv hjemmelekse!
Gjerne for 1 uke av gangen.

Et eksempel kan være å utføre 50 knebøy, 2 timers gåtur, å spise to grønnsaker hver dag eller å drikke vann til hvert måltid. Små ting som i det store og hele gjør en positiv forskjell!

Er det spesifikke ting du ønsker endring på med livsstilen din, kan du starte der. Se på om det er små ting du kan gjøre for å komme nærmere målet ditt om en varig endring. Ønsker du å spise mer grønt? Bevege deg mer? Få til litt hjemmetrening? Komme deg mer ut på tur? Spise mindre søtsaker? Lag deg en hjemmelekse på det! Sørg for at det både er gjennomførbart samtidig som du må legge inn innsats.

Akkurat nå har jeg et konkret mål om å øke mobiliteten i brystryggen, drikke mer vann (jeg drikker katastrofalt lite!) samt å trene mer målrettet på løping. Min hjemmelekse for neste uke ser derfor slik ut:

Mandag og onsdag – Mobilitetstrening i 10 min
Tirsdag – Fartslek ute eller på mølle, 20 min
Torsdag – Tempointervall med stigning på mølle, 20 min
Hver dag – Drikke 1,5 stor drikkeflaske med vann i løpet av arbeidsdagen

Hva blir DIN hjemmelekse? Bruk helgen på å tenke ut noe smart (og gøy!)

GOD FREDAG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *