Fem mandagstanker

I blant er det så mange tanker og ideer som går gjennom hodet mitt at det er vanskelig å sortere og samle til egne innlegg. I dag velger jeg derfor å dele fem tanker jeg sitter med her på mandagskvelden. Kanskje blir det er utbrodering om de forskjellige i egne innlegg en annen gang, om jeg får ånden over meg.

Ha du hatt en fin mandag? 🙂

I en hektisk hverdag er det så fort gjort å nedprioritere fysisk aktivitet.
Jeg har i tillegg en tendens til å sette krav om at jeg må ha så og så lang tid på meg for å klare og utføre en god treningsøkt, noe som er utrolig teit. I realiteten har jeg sjelden god tid til trening, så her må jeg jobbe med tankegangen min!

Ofte så blir vi kjesken/ søtsugen fordi vi egentlig trenger væske. Har du tenkt på det? Prøv å drikke litt vann når du får lyst på noe. Jeg blir stadig overrasket over hvor mye det hjelper. Spesielt for meg som er elendig på å drikke (jobber med saken:))

Etter at smoothiemaskinen min tok kvelden, har jeg virkelig fått kjenne på hvor god start på dagen smoothiene mine ga meg. En skikkelig kickstart med masse grønt er virkelig noe kroppen min elsker. Jeg ser virkelig frem til å få en ny i hus!

Det har så utrolig mye så si for inspirasjonen og motivasjonen hva slags inputs vi får! Jeg har tenkt mye på dette og virkelig blitt mer bevisst. Etter at jeg begynte å høre på podcaster om trening og kosthold, har jeg faktisk blitt mer inspirert enn da jeg hele tiden hørte på musikk. Å få sporty inputs har jeg virkelig fått troa på. Vær rundt treningsglade mennesker, les treningsblogger eller meld deg inn i en friluftsklubb!

Prokastinering har en tendens til å legge demper på mye
Å utsette noe du vet du burde gjort, tror jeg virkelig er med på å legge demper på fokus og overskudd til andre ting. Jeg har virkelig troa på at det å få ting gjort har en magisk effekt på hvordan vi føler oss og hvor mye energi vi får!

Håper du får en fin mandagskveld og en riktig god uke! Vi blogges <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *