LUKE 4 – bevegelsesutfordring

Så bra at du er her inne for å åpne den fjerde luka!
Da har jeg en utfordring til deg. En utfordring som vil hjelpe deg å øke hverdagsaktiviteten. Å bevege seg jevnlig hjelper for å få bedre blodsirkulasjon, bedre konsentrasjon, bedre søvn, mer overskudd, mindre stiv kropp og også høyere forbrenning.

Dagens utfordring er derfor;
Gå 4 x 15 min i løpet av dagen!

Du bestemmer helt selv hvordan du deler det opp, men et eksempel kan være å for eksempel gå til et busstopp lengre borte, gå deg en tur i pausen på jobb, gå av bussen noen stopp før du vanligvis går av, gå en kveldstur, gå morgentur eller gå en liten tur før eller etter middag. 15 min av gangen bør være nokså gjennomførbart for de aller fleste, så snik det inn der du kan! 4 x 15 min blir faktisk en hel time, noe som er godt innenfor det du trenger for å få god helseeffekt.

Lykke til og god onsdag! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *