LUKE 7 – naturlig godis

I denne lørdagsluka vil jeg gi dere en super oppskrift som er så enkel at det nesten er for godt til å være sant. Ingen heving, ingen steking, ingen måling eller veiing. Idiotsikkert, rett og slett! 😀

For å lage denne digge snacken trenger du;
Dadler
Peanøttsmør

Del dadlene i to og ta ut steinen. Legg dem på en tallerken og smør peanøttsmør oppå hver halvdel. Putte dem enten i kjøleskapet eller i frysen, så setter smakene seg ekstra god. Disse små herlighetene er supre å servere gjester eller å gomle selv. Dadlene er søte og smaker himmelsk sammen med det salte peanøttsmøret!

Og du..? Dadler har et høyt innhold av kostfiber og kalium. I peanøttsmøret får du blant annet proteiner, fett, vitamin E, magnesium, kalium, vitmain B6! Med andre ord så er dette en snack som gir kroppen noe BRA 😀

NYT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *