LUKE 9 – Hjemmeutfordring!

God mandag!
Har helgen vær
t fin?

Det er perfekt å avslutte helga med en enkel (men tung!) utfordring her i luke 9. Den lyder som følger;

Du skal sitte i 90 grader inntil veggen så lenge du klarer!

For å gi deg litt (hårete :P) referanser;
Skøyteløper og syklist Bjørg Eva Jensen satt rekord med 33 minutter da hun var med i «mesternes mester». Thor Arne Hetland sto 22 minutter i samme konkurranse. Da Therese Johaug og Hanna Öberg konkurrerte i «Landskampen» på tv2 ga Hanna seg etter 8 minutter og 58 sekunder. Hvis disse blir litt i øvre klasse, kan du også gå inn for å slå min tid på 5 minutter, noe jeg er sikker på at mange av dere klarer 😀

Tips: ha godt fotfeste! Ta på deg sko eller ha sokker med anti-skli under;) Få noen til å passe på at du ikke kommer ut av posisjon. Send meg gjerne resultatet ditt på bilde/video/tekst på instagram (pt_julie) eller skriv det i kommentarfeltet her. Gøy å se hva dere får til! 😀

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *