LUKE 24 – Give away! Vinn oppfølging eller pt-timer

Vi er kommet til årets siste julekalenderluke her på bloggen, og denne har jeg virkelig gledet meg til!

Jeg vet at mange av dere som følger med her og på mine andre sosiale medier ønsker seg oppfølging eller pt-timer, men av en eller flere grunner ikke har mulighet til å ta dere råd til det. Derfor vil jeg benytte denne siste luken til å kunne gi en av dere en mulighet til å vinne nettopp det! Premien er enten 5 PT-timer eller 8 ukers oppfølging på nett! Vinneren bestemmer hva hun/han ønsker 🙂

Det du må gjøre for å vinne, er å fortelle meg hvilke av lukene i årets kalender du har likt best, og hvorfor du ønsker å vinne. Send meg svaret her i kommentarfeltet, på facebooksiden min, på snapchat (pt_julie) eller på instagram (pt_julie). Alle svar blir regnet med!

Vinneren trekkes 1 januar! Lykke til 😀

3 comments
 1. Likte helt klart luke 24 best ønsker å vinne 8 uker med oppfølging, da jeg bor for langt unna til PT-timer god jul Julie og takk for masse inspo!! Juleklem gunnhild

 2. Hei Julie
  Jeg likte best den siste luken, luke nr 24.

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg nå får 1 års medlemskap på det lokale treningssenteret her jeg bor til jul.

  Jeg har siden vi gikk på frisør linja sammen, fått 2 flotte barn.
  Ser frem til å komme i form igjen, og hva hadde vel vert mer perfekt enn å få veiledning fra ei som deg?

  Ønsker deg og dine ei riktig god jul ❤️

  Fingers crossed

 3. Luke 10 likte jeg, siden jeg ofte drikker samme smoothie så er det veldig fint å prøve andre oppskrifter men syntes hele kalenderen din har vært fin og variert
  Jeg kunne gjerne tenke meg å vinne oppfølging på nett og kanskje klare å opprettholde treningen og få resultater som å få en frisk og sterk kropp som varer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *