13 spørsmål – oppsummering av 2019

Året er straks ved veis ende, og jeg syns alltid det er fint å se litt tilbake på hva året har bydd på. I år som i fjor slår jeg til med en liten oppsummering:)

1. Hva har du oppnådd dette året,  som du er stolt av?
Jeg har fått til en helt ny balanse når det kommer til trening hvor både kropp og hode spiller på lag. Mulig dette skyldes at jeg har blitt eldre og fått et mer avslappet forhold til egen prestasjon, men uansett føles det utrolig bra. Jeg og kroppen har aldri vært bedre venner.

2. Hva har du gjort dette året som du mest sannsynlig vil huske hele livet?
Jeg har hatt utrolig mange fine stunder dette året. Både med mennesker jeg er glad i og helt alene. Det har vært et år med mye selvutvikling og fine øyeblikk! Noe som utmerker seg som jeg vet jeg vil huske resten av livet er først og fremst bryllupet til min yngste storebror Joakim og kona Jeannette. Det var en uforglemmelig vakker dag. Også når han vant NM i mens physique – det var et stort øyeblikk som vi alle har håpet på at skulle skje! Så må være teltturene og konserten med InaWroldsen på Kragerø resort, tur til Kjerringøy utenfor Bodø og venninnetur til Elverum i høst <3

3. Hva har vært mest utfordrende?
Jeg har hatt mange nye kunder med andre utfordringer enn jeg har erfaring med fra tidligere. Det har virkelig bydd på utfordringer, samtidig som det har vært utrolig lærerikt, gøy og spennende!

4. På hvilke område har du forbedret deg mest?
Nok en ting som jeg tror også kommer med alderen- at man blir flinkere på å tolerere mangfoldet man står ovenfor ved å være rundt mange forskjellige mennesker. Jeg har rett og slett utvidet horisonten min og føler meg mer rustet for å takle- og forstå meg på flere personligheter.

5. Hva er det viktigste du har lært?
Det har gått opp for meg i større grad at min jobb i møte med andre mennesker ikke handler om å alltid være enig med dem, men å akseptere og prøve å forstå på tross av egne følelser og meninger.

6. Av alle bøkene du har lest, hvilke er din favoritt?
Her er det ingen tvil. Diktboken «Lyden av sol» av Oddveig Klyve har gitt meg mye glede, og er en bok jeg stadig tar en titt i selv om jeg har lest gjennom den flere ganger.

7. Hva er det fineste noen har gjort for deg i år?
Kjæresten min, Kent Øystein, har vært en bauta i både tøffe og gode stunder, og en god samtalepartner og støttespiller. Han ser meg på en helt spesiell måte. Jeg må også nevne familien min og venninnene mine som virkelig kan lyse opp en hvilken som helst dag. Jeg er så utrolig heldig.

8. Hvilke fire adjektiver beskriver 2019 best?
Akkurat slik jeg liker det!) Læreriktnytenkende, inspirerende og innholdsrikt!

9. Hvis du kunne reist tilbake i tid og gitt deg selv et råd i forkant av 2019, hva ville det vært?
Av og til må man legge egne tanker og følelser til side og lytte til andre med et åpent sinn. Det kan virkelig åpne nye dører.

10. Tre favorittlåter i 2019?
Her kunne jeg valgt en haug. Topp tre må være:
1. It’s all about the melody – Aly & fila
2. Gressholmen – Kristian Kristensen
2. Obsessed – Ina Wroldsen
Som vanlig – godt og blandet 😛

11. Hva er dine tre viktigste mål for 2020?
1. Fortsette å prioritere tid med familie og venner
2. Utvikle meg enda mer som personlig trener
3. Bruke mye tid i naturen

12. Hvilke nye ting har du opplevd?
Dette spørsmålet elsker jeg! Jeg har gjort mye nytt, og slik skal det fortsette i 2020! 😀 For å nevne noe så har jeg blant annet
– Deltatt på sommerløpet og Rosa sløyfeløpet for første gang
– Rensket krabber
– Vist frem ryggøvelser på åpningen av et kiropraktorsenter
– Sett broren min vinne NM i mens physique
– Vunnet andreplassen i kåringen av Byens beste personlig trener
– Vært på konsert med Kristiansand symfoniorkester (anbefales!)
– Fått nytt liv i en (tilsynelatende) død palme
– Besteget nye fjell
– Arrangert supriseparty for mamma
– Pakket ned et 4 mannstelt sammen med min kjære på under 10 min! 😀
– Dyrket min egen agurk og rødbeter
– Montert en dobbel grill
– Tilberedt en (vellykket) kalvestek helt uten hjelp
– Strøket sengetøy (haha)!

13. Hvordan håper du situasjonen din er 31 desember 2020?
Jeg håper jeg kjenner på at jeg har vært god mot meg selv, og dermed vært den beste versjonen av meg selv for andre. Jeg håper også at jeg kan nevne i fleng, mange små og store magiske ting og hendelser som har gjort året minneverdig.

Det samme håper jeg for deg som leser dette!

Alle år har oppturer og nedturer, men jeg er av den oppfatning at man alltid kan finne noe positivt med alle dager og perioder. Det kan vi også hjelpe hverandre med, ved å være gode medmennesker og skape lys i andres hverdag <3

GODT NYTTÅR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *