Restemattips #1 – fra middag til pålegg

God onsdag!
Jeg har laget en liten oversikt over hva jeg ønsker å dele her på bloggen denne måneden, og i den planen har jeg blant annet skrevet opp restemattips. Jeg brenner veldig for å minimere matsvinn, og har stor tro på at hvis alle gjør en liten innsats kan vi gjøre en stor forskjell!

Om du ikke er helt med på hva jeg mener med matsvinn, anbefaler jeg deg å sjekke ut programmet «Matsjokket» på Nrk. Der får du en fin og opplysende innføring i hvor mye mat som går til spille her i Norge, og hva vi kan gjøre for å motvirke det. Anbefales!

Etter romjula og nyttårsaften hadde vi en del rester igjen, og siden jeg er en aktiv matredder kunne jeg ikke få meg til å kaste noe av det. Resultatet av denne matreddingen tar derfor form i forskjellige restemattips! 🙂

Nå til årets første;

Har du kjøttrester igjen etter middag? Skjær det opp og bruk det som pålegg! Her har jeg brukt rester av kalvestek på brødskive med majones og brokkolispirer som jeg også reddet fra butikken. Du kan bruke kyllingfilet, svinefilet, biff- hva som helst av det du har tilgjengelig!

Supergodt og smart! 😀 Hva kan DU redde i kjøleskapet i dag? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *