Dette vil jeg gjøre i februar

Ny måned – nye muligheter!
I januar fikk jeg til (overraskende nok) mange ordentlig gode styrkeøkter og også flere fine turer i fri natur. Det er ingen hemmelighet at denne tiden er hektisk for oss PT’er, men likevel har det åpnet seg magiske luker for meg hvor jeg har fått skikkelig bra fokus og utbytte av korte og effektive økter, og da spesielt i helgene. Deilig! Det gir meg håp for at februar, som også er en hektisk måned, kan bli likedan på treningsfronten.

I februar vil jeg…

Ha èn 4×4 intervall i uken
…og jeg håper at jeg og mølla kan bli venner. Jeg har aldri likt mølleløping, men når været er uforutsigbart er det like greit å satse på inneløping. Da kan jeg også enklere holde styr på farten min, og kan loggføre og følge med på fremgang. Første 4×4 økt skal skje førstkommende torsdag.

Holde seminar om bærekraftig trening og kosthold på Instinct i Kvinesdal 8 februar
Noe jeg virkelig gru-gleder meg til, men som jeg tror og håper at vil bli veldig bra. Budskapet jeg skal ha frem er noe jeg tror mange vil ha stor nytte av å høre om 🙂

Handstand workshop på Trimeriet 15 februar
Jeg har helt noia for å stå på hendene! Jeg er spent på om vår flinke yoga-instruktør kan hjelpe meg å kurere denne skrekken 😛 Krysser fingrene!

Komme til bunns i frysen
– igjen! Det er helt utrolig hvordan det pakker på seg med greier i frysen. I fjor hadde jeg et «tøm frysen prosjekt» som var skikkelig vellykket, og nå er det altså på tide igjen. Kanskje vi kan få til en rutine på å bruke opp litt og litt, så vi til slutt slipper disse skippertakene? 😛

Utforske kreative retter som kan lages av rester
Dette er jo så spennende! Å redde mat og spise opp rester er virkelig noe som gir meg så god følelse. Denne måneden skal jeg finne nye kombinasjoner og redde enda mer mat!

Legge en plan for 10 toppturer / utflukter
Oh yes! Jeg skal planlegge ti toppturer/utflukter som skal gjennomføres i tidsrommet april – september. Jeg har allerede fått gode tips fra følgere på instagram, så jeg har mye å velge i. Ett av målene er blant annet en tur til Gaustadtoppen, og det blir mest sannsynlig den første på lista 🙂 I tillegg er jeg gira på flere overnattingsturer med telt og/eller hengekøye på flotte steder.

Har du satt deg noen mål for måneden?

God søndag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *