Podcast anbefalinger i februar

Jeg har blitt en skikkelig podcast-junkie og bruker omtrent en hver ledige anledning til å sluke til meg ny inspirasjon fra smarte podcastere. Det er ikke noen hemmelighet at trening, helse og mentaltrening er mine favorittsjangere, og det regner jeg nesten med dere som leser her også er mest interessert i. I dag vil jeg komme en lett blandet anbefaling til dere 🙂

Mine forrige anbefalinger finner du HER!

Jeg har lyttet mye til disse fire podcastene den siste tiden, og selv om kanskje ikke alle disse appellerer til alle, så er de verdt en titt om du finner noe interessant 🙂

First up;
Elaine Bloom – karriereveiledning
Denne dama er bare så rå. Jeg har hørt henne i flere settinger «live» på foredrag og seminarer, og hun har en vanvittig flott formidlingsevne. I podasten tar hun for seg mange forskjellige interessante emner. Ikke bare overførbart til yrkesliv, men livet generelt. Podcastene er stort sett korte og konsise, perfekte å lytte til om du har 15-20 min kjøretid til jobb.

Evolution
Disse karene snakker om trening og tar opp aktuelle temaer rundt akkurat det. De dreper myter og svarer på spørsmål fra lyttere. En fin og informativ podcast og ypperlig for deg som er interessert i treningsprat med minst mulig «unødvendig babbel» 🙂

Foodies
Emilie Nereng driver denne lettbente podden hvor hun intervjuer forskjellige personer og snakker om mat og livsstil. Podden er underholdende og interessant og man får innblikk i mange forskjellige mennesker tilnærming til kosthold og mat. Ikke en podd man nødvendigvis lærer så mye av, men som virkelig er artig og inspirerende å lytte til.

Villmarksliv
En nisjepodd vil jeg si- men likevel kjempe artig om du er interessert i jakt, fiske og friluftsliv! De har ikke kommet med så mange episoder enda, men jeg digger det allerede og ser frem til nye spennende episoder. Enkelt og informativt og genialt for alle som har en liten villmann/villkvinne i magen 😀

God mandag og god lytting! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *