10 spørmål om matvaner

Jeg ble inspirert av podcasten til Emilie Nereng, «Foodies» og har svart på spørsmål derfra om kosthold! Håper det kan være til glede og inspirasjon 🙂

Hva spiser du helst til frokost?
Det kommer veldig an på hvor god tid jeg har og hva jeg skal den dagen. På vanlige arbeidsdagen foretrekker jeg en smoothie med både frukt og grønt som holder meg mett lenge da det ikke alltid blir like god tid til lunsj. På fridager liker jeg grove knekkebrød med kokt egg, spirer og kremost eller en fyldig havregrøt med bær.

Hva spiser du oftest til middag?
Som regel blir det middag med familien og da er det ofte kiden i huset som får bestemme. Det er alt fra taco, tomatsuppe med egg til tandoori. Om jeg skal lage middag til kun meg selv blir det gjerne forskjellige wraps med masse grønt eller en deilig wok med nudler.

Hva er din absolutte favorittrett?
Her må jeg nevne tre. Hjemme: Spagetti og kjøttsaus med masse basilikum og oregano. Ute: Kveite eller kalv med deilig tilbehør eller blåskjellsuppe. Take away: Sushi, uten tvil!

Hva er din største guilty pleasure?
Kald øl og partymix chips med skruer og ringer fra First price, haha.

Hvilke rett kunne du tenke deg å prøve og lage, som du ikke har prøvd før?
En dag skal jeg lære meg å tilberede en saftig kalkun og servere som julemiddag. – En vakker dag 😛 Kunne også godt tenke meg å prøve å lage en fyldig fiskesuppe med blåskjell.

Hva er du best på å lage?
Spagetti og kjøttsaus er jeg helt rå på. Og båtpoteter.

Hva spiser du helst på farta, uten kjøkken tilgjengelig?
Om jeg fyker innom butikken så blir det gjerne en Njie propud shake i smaken hvit sjokolade og bringebær eller sjokolade, eller salat man plukker selv


Hva har du alltid i kjøleskapet?
Egg og lett majones

Hvor viktig er det for deg at maten du spiser er sunn?
Det er veldig viktig, for jeg vet hvor mye det påvirker hvordan jeg føler meg og hvordan jeg presterer. Sunn mat er for meg helt elementært! Jeg liker følelsen av å ta gode matvalg for å gjøre kroppen min godt og for å øke livskvaliteten.

Hva bestiller du helst på restaurant?
Kveite, ørret, blåskjell (eller andre skalldyrretter), fiskesuppe eller kalv.

Ønsker DEG en sprek og fin mandag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *