Kjøttfri mandag – Wok med veggieballs

Åh, dette ble SÅ godt!!
Jeg var alene i helgen og bestemte meg for å eksperimentere med litt wok, noe jeg veldig sjelden lager. Det blir det absolutt mer av fra nå! Det er så utrolig deilig når jeg kan surre rundt alene i butikken og kikke uten dårlig tid. Da får jeg ofte noen gode idèer, spesielt hvis jeg oppdager noen nye matvarer, slik som vegetarbollene i denne oppskriften.

Denne idèen viste seg å bli den beste på lenge! 😀

I Asiahyllene har de mye spennende og jeg fikk med meg mye godt til woken min! Bønnespirene overrasket meg veldig positivt, mens vannkastanene var litt i tykkeste laget. Mulig jeg kutter dem opp neste gang, eller kjøper noen som er delt i tynnere flak.

Her er oppskriften på min nydelige kjøttfrie wok;
1 pakke fersk wok grønnsaksmix
1 pakke veggieballs
1/2 pakke eggenudler
1 boks vannkastanjer
1/2 boks bønnespirer
1 pose chop suey saus

Jeg stekte først alle grønnsakene på middels varme med litt olje til de ble myke. Tilsatte bollene slik at de ble varmet opp, helte sausen over grønnsakene mot slutten av stekingen og kokte nudlene etter anvisning på pakken. Alt blandes til slutt.

Det sto på pakken med vegetarbollene at de skulle stekes i olje i 15 min, men det gjorde jeg altså ikke. Det er mulig at akkurat dette hadde gjort mye med smaken, for bollene i seg selv var ingen smaksopplevelse. Det må jeg innrømme. Absolutt ikke vonde, men bare litt smakløse. Retten hadde faktisk blitt like god uten vil jeg påstå. Men det er gøy å prøve noe nytt, og dessuten fikk jeg med litt ekstra proteiner 🙂

Anbefaler alle å ta en shoppingrunde i matbutikken! Kanskje du finner noe nytt og inspirerende 😀 God mandag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *