Gjør noe bra for deg selv hver eneste dag

Ja, du leste riktig. Hver dag!

Jeg har hatt dette som et lite nyttårsforsett som jeg har holdt litt for meg selv. Å gjøre noe bra for seg selv hver dag tror jeg er utrolig viktig for å ha en god balanse i hverdagen og for å ikke «miste seg selv» i hektiske perioder. Det er ofte veldig enkelt å please andre og blir det mye av det så er det fort gjort at man automatisk nedprioriterer seg selv. Slik trenger det ikke å være!

Det å gjøre noe bra for seg selv trenger hverken å være tidkrevende, kostbart eller tungvint. Jeg gjør det veldig enkelt men er likevel konsekvent på at noe skal skje hver eneste dag. Jeg trives best når jeg ta vare på meg selv og holder det fint rundt meg, og når det er på plass så går alt annet i hverdagen også så mye bedre. Her er min liste over bevisste valg jeg tar og ting jeg gjør for meg selv;

Planlegger uken og når jeg kan trene
❤ Gjennomfører planlagte treningsøkter

Starter dagen med et glass vann med sitron og en næringsrik frokost
❤ Prioriterer tid til hud- og kroppspleie hver morgen og kveld
❤ Rer opp sengen og rydder kjøkkenet før jeg drar på jobb
❤ Står opp tidlig nok for å unngå stress
❤ Skriver dagbok hvis det er tanker jeg vil få ut av hodet
❤ Brenner luktelys og drikker te
❤ Lager «to-do» lister over ting jeg vil få gjort (og utfører det)

Hva du bør fylle din liste med avhenger av hva som gjør deg glad, hva som er viktig for deg og hva du trives med. Tenk enkelt og gjennomførbart, så er du sikker på at du får inn minst ett av punktene hver eneste dag.

Jeg merker enormt forskjell på hvordan jeg føler meg når jeg faktisk prioriterer disse tingene. Jeg har mer overskudd og bedre humør og jeg sitter aldri med følelsen av at jeg streber meg gjennom livet for å gjøre alle andre glad. Jeg får energi av å glede meg selv og det gir meg også mer å gi til andre! GOD torsdag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *