Hvordan ser hverdagen ut for meg nå?

Det er en ny hverdag for de fleste av oss akkurat nå. Treningssenterne er stengt og mange er permittert fra jobbene sine. Jeg skal forklare dere litt om hvordan hverdagen min ser ut nå, for det er slettes ikke helt som normalt.

Mitt andre hjem – treningssenteret er som sagt stengt. Vanlige PT-timer er derfor ikke aktuelt. Noe jeg forstår godt, men det er likevel trist. Jeg har stor glede av å se kundene mine ukentlig. Til vanlig er jeg på senteret hver eneste ukedag med flere timer daglig. I det vi fikk beskjeden om stenging, begynte derfor tankeprosessen nokså fort. Jeg vet at kundene mine setter stor pris på tiden vår sammen, så derfor bestemte jeg meg for å foreslå utetrening for de det måtte være aktuelt for. For andre har dette ikke vært mulig å få til på grunn av endret situasjon med barn hjemme også videre.

Nå og i to uker frem (om ikke det blir lenger) skal jeg altså ha med en og en kunde ut, og der vil vi kjøre alternative økter som hjelper dem å holde seg i gang. Noen ønsker styrketrening ute mens andre ønsker intervall, joggeturer eller bare rolige gåturer. Jeg syns det er flott å kunne opprettholde en viss kontakt – om det så må være på minst en meters avstand, ingen «high fives» og uten annet utstyr enn det vi har i trimparken samt strikk i diverse størrelser.

Mail, snapchat og sms er også flittig brukt. Jeg har stor tro på hyppig kommunikasjon slik at kundene ikke skal føle seg «forlatt» og at de skal miste motet. Dette skal vi komme oss gjennom sammen!

Online kundene er selvsagt også rammet av dette, noe som krever alternativ tenking der også. Hjemmetreningsprogrammer og hjemmelekser blir flittig brukt, og jeg tenker at alt må legges opp slik at det blir gjennomførbart og enkelt. Også her har flere barna hjemme på fulltid nå, så det krever helt klart mer av dem også. Det er utrolig fint å se at kundene tar tak og griper den nye treningshverdagen an. Det gleder meg stort at de ønsker å opprettholde aktivitetsnivået og ikke lar seg stoppe av situasjonen. Det finnes virkelig masser av muligheter til å få brukt kroppen! Akkurat som til vanlig så holder jeg ukentlig kontakt med online kundene, så akkurat på det punktet er lite endret. Litt justeringer her og der, så får vi ting til å fungere nogen lunde som normalt, og det vil fortsatt være mulig å nå målene sine tross litt ekstra motstand akkurat nå <3

Jeg syns hele greia er veldig uvant og rart, og jeg kjenner at jeg til tider kjenner på uvissheten om hvor lenge dette vil pågå. Jeg lever av mitt eget firma, og det vil jeg fortsette med helt til jeg ikke evner det lenger. Jeg er egentlig en person som elsker kontroll og oversikt, så dette kan man si at er svært uvant og ubehagelig. Samtidig velger jeg å se på dette som en god trening i problemløsning og kreativitet! Jeg vil gjøre det aller beste ut av dette for kundene <3

Jeg håper alt står bra til med deg som leser og at du finner noe positivt oppi alt dette. Ha en fin tirsdagskveld <3

2 comments
  1. Veldig bra Julie
    Denne situasjonen varer ikke lenger enn at både du og pt-kundene dine vil komme positivt ut. Flott hvordan du følger opp med ute trening og legger opp hjemmetreningsprogramner. Stå på, stormer varer ikke evig!

    1. takk for oppmuntring! Jeg har også troa på det 🙂 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *