Min (hjemme/ute) treningsuke

Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg aldri har hatt mer aktivitet på snapchatkontoen min. Folk er ivrige på dette med alternativ trening og hungrige etter inspirasjon. Det syns jeg er knall bra! Det er nemlig ingen grunn til at man skal sette seg til i sofaen. MYE kan gjøres i stua og ute. Jeg benytter sjansen til å «uppe gamet» med kondisjonstrening, noe som er fornuftig i og med at jeg har et løp jeg (forhåpentligvis) skal delta på i september. Nå som vektstengene og manualene er tatt i fra meg (hehe) blir det automatisk lettere å prioritere kondisjon. Likevel vil jeg selvsagt bevare både muskelmasse og styrke så godt det lar seg gjøre med det utstyret jeg har.

Jeg er heldig som har både takterasse og skogen med lysløype som nærmeste nabo, så her kan ingenting stoppe meg fra å få brukt kroppen! I tillegg har jeg både lange strikk og minibands som vil bli flittig brukt.

Slik ser min treningsuke ut denne uken:
♠️ MANDAG – 5 km jogg i høyt tempo
♠️ TIRSDAG – Skogstur, 8 km i ulendt terreng
♠️ ONSDAG – 4×4 intervaller ute + styrke på takterassen med strikk
♠️ TORSDAG – Langkjøring, 7 km + styrke på takterassen med strikk
♠️ FREDAG – Trappeløp eller hinderløype (ikke bestemt meg enda)
♠️ LØRDAG – Sirkeltrening på takterassen
♠️ SØNDAG – Intervall og tur med bestis

Dette kan se ut som mye ved første øyekast, men hvis man ser på totalbelastningen på kroppen kontra den treningen jeg vanligvis gjør, så er ikke dette avskrekkende i det hele tatt. Husk på at volumtoleranse og arbeidskapasitet trenes opp etterhvert som man har trent en stund. Om du er nybegynner eller om du er vant med lite trening, holder det med mindre enn dette for deg. Tilpass treningsmengden etter hva du føler er greit for deg og kjenn etter på hvordan kroppen føles. Vi løser dette på best mulig måte for oss selv 🙂

God onsdag!

2 comments
 1. Hei.
  Hva mener du med langkjøring??
  Har du tips til 4×4 med intervall 🙂
  Takk

  1. Heisann!
   Med langkjøring mener jeg at jeg løper en lengre strekning i jevnt tempo. 6-10 km 🙂
   Her ser du tips til 4×4 intervall: http://julierafoss.com/?p=14918
   Håper det var til hjelp! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *