Julies bilgym | Episode 2 og 3 (video)

Hei og god lørdag!
Denne uken har bare flydd forbi og jeg føler jeg har kommet i gang med gode rutiner i denne nye hverdagen. Jeg har hatt skikkelig god gang på både hjemmekontor, husarbeid og trening. To av øktene har jeg fått filmet, så de vil jeg dele med deg i dag!

Jeg vet at ikke alle er så heldige å ha treningsutstyr tilgjengelig. Om det gjelder deg, husk at du fint kan bruke ting du har hjemme. Fylte vannflasker, dekk i garasjen, familiemedlemmer (hehe), ryggsekk fylt med vannflasker eller en bag kan fungere helt fint som vektmostand! Du trenger slettes ikke å gå til innkjøp av vekter i dyre dommer. Bruk det du har 🙂

Episode 2 og 3 er klare, så jeg legger dem like godt ut begge to i dagens innlegg. Jeg håper videoene kan være til inspirasjon og glede i denne rare tiden vi er i. Så lenge treningsenteret er stengt tenker jeg å fortsette med minst èn ukentlig video. Det er gøy med litt forandring her på bloggen også:)

Enjoy!

Episode 2:
Denne dagen var det skikkelig sur vind, men jeg klarte å kvinne meg opp til å gjennomføre likevel! Med turbukse, ull og fleece så gikk det bra 😀
1A) Dekkvelt 4 x 6 reps
1B) Rumensk markløft 4 x 12 reps
2A) Utfall bakover 4 x 10 reps
2B) Good mornings 4 x 12 reps
3A) Fremoverbøyd roing 4 x 12 reps
3B) Sidehev 4 x 10 reps
4A) Beinhev 4 x 10 reps
4B) Strak sideplanke med rotasjon 4 x 5 reps pr.side

Episode 3:
Denne økta ble utført i går- en helt nydelig dag med ordentlig deilig temperatur og vær! En sann fryd og en god start på helga.
1A) Rumensk markløft 4 x 12 reps
1B) Enarms push press 4 x 8 reps pr.arm
2A) Facepulls 4 x 15 reps
2B) Pushups 4 x 12 reps
3A) Glutebridge 4 x 20 reps
3B) Kamskjell 4 x 20 reps
4A) Bulgarsk utfall 4 x 10 reps
4B) Kettlebell swing 4 x 15 reps

Med det ønsker jeg deg en GOD og aktiv lørdag! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *