Julies bilgym – Episode 4

God torsdag!
På mandag hadde jeg ukens første styrkeøkt med litt lille bilgym. En vindfull men solrik affære 😀 Øktene nå om dagen blir langt ifra det jeg pleier å ha på treningsenteret, men jeg er likevel strålende fornøyd med å få brukt kroppen min både på denne og andre måter. Jeg skal fortelle deg noe veldig merkelig, og det er det at jeg har vært konstant støl helt siden jeg startet dette bilgym prosjektet! Antakelig fordi jeg gjør ting litt annerledes og i litt andre vinkler og med annet utstyr. Fascinerende 🙂

Uansett, her kommer episode 4, og denne er fra mandag denne uken. Nesten rykende fersk med andre ord. Jeg repeterer igjen; du trenger ikke å ha samme utstyr som meg for å gjøre dette. Bruk det du har! Strikk er dog noe jeg vil anbefale å kjøpe siden det kan brukes til så utrolig mye og i tillegg er det supert å ha med seg på tur (når den tid kommer, hehe) og over alt.

Denne økta besto av fem supersett. Det vil si at jeg først gjør et sett med øvelse A og går direkte over på øvelse B før jeg tar en kort pause. Dette gjentar jeg fire ganger med hvert øvelsespar.

Her er økta i episode 4:
1A) Thrusters 10 reps
1B) Ettbeins rumensk markløft 10 reps pr.bein
2A) Frog glutebridge 20 reps
2B) Kamskjell med hoftehev 12 reps
3A) Stående roing med strikk 15 reps
3B) Brystpress med strikk 15 reps
4A) Pallof press med strikk 10 reps pr.side
4B) Triceps push down med strikk 12 reps

Håper du koser deg med treningen der du er og med det du har!
Ha en strålende og sprek torsdag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *