Spontan crossfitøkt

I dag har jeg hatt utetimer med noen PT-kunder, og da jeg pakket sammen for første pause dukket Hanne opp, sjefen på Trimeriet sammen med Kenneth som er yogainstruktur og Karoline og Marte, to andre spreke jenter fra senteret. Helt spontant slang jeg meg med på en økt Kenneth hadde kalt for «Marte», siden hun hadde bursdag nylig.

Jeg er ikke særlig spontan av meg når det kommer til trening (med mindre det er snakk om turer i skog og mark), men disse sprudlende og glade menneskene fikk meg altså med på «galskapen» 😀

Jeg er ikke så kjent med crossfit, men utifra egne antakelser så mener jeg denne økta var noe hardere og lengre enn en tradisjonell crossfitøkt. Kenneth hadde satt opp åtte øvelser på ti reps per øvelse, som skulle utføres 22 ganger eller så mange runder vi klarte på èn time.

Her ser du økta;

Om du vil prøve hjemme kan du bruke en fylt flaske for eksempel! 😉

Det er helt uvant for meg å jobbe konstant over så lang tid foruten når jeg løper, så jeg må innrømme at jeg ble nokså sliten. Det positive var at det var såpass «få» reps på hver øvelse, så melkesyra kom heldigvis aldri. Men at kroppen strittet i mot burpeesene på de siste rundene, det skal jeg love deg xD

Kenneth, Karoline og Marte

Min plan om en tradisjonell rolig styrkeøkt i min egen boble ble altså byttet ut med en times sosial økt i solsteika og 23-25 grader. Jeg hadde selvsagt kledd meg for godt med både langarmet sort bukse og genser og endte opp med å bli omtrent overopphetet og totalt gjennomvåt av svette, haha. Vel, ingen sure miner for at min egen økt utgikk. Dette var moro!

Her er mitt resultat; 13,5 runde på 60 min og jeg brukte en 7,5 kg manual, med innlagt pause etter 10 runder hvor jeg måtte springe inn på Trimeriet for å hente to flasker vann.

Selv om jeg ikke er en hypersosial type så merker jeg hvor mye energi jeg får av å være rundt mennesker nå både på utetimene mine med PT-kunder og med andre. Det var godt å se andre fjes! Jeg setter faktisk veldig pris på det. Håper du også har hatt en solrik, varm og aktiv onsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *