En helt rævva treningsuke

Jepp – det har det rett og slett vært.
Jeg har igrunn holdt god koll på treningen helt siden senterne stengte og har utnyttet meg godt av finværet vi har hatt. Gode økter kom på rams, helt til det plutselig snudde helt nå denne uken. Jeg har nesten følt meg paralysert og har bare endt opp med å enten trene halvveis eller ikke i det hele tatt. Timene har flydd, plutselig har dagen gått og Fitbiten har kun vist 2100 skritt på telleren.

Været har nok vært den største demperen på treningslysten. Det er ikke like behagelig å løfte rundt på vektene i øs pøs regnvær og vind. Noen gåturer har det blitt og en halvhjertet styrkeøkt. Etter det gikk lufta litt ut av meg for å være ærlig.

Selv om jeg elsker å trene og å være aktiv så merker jeg likevel at jeg kan bli satt ut hvis det blir litt mye annet som skjer og flere ting jeg brygger på i hodet. Når det fylles opp så er det noe som automatisk faller ut. Noen ganger klarer jeg å bruke treningen som avkobling, mens andre ganger utgår treningen til fordel for det å stirre tomt ut i lufta. Det føles ut som en slags handlingslammende time out.

Denne uka kan jeg altså melde om følgende; 1 styrkeøkt, 1 gåtur med mamma og 1 økt med trappeløp her hjemme. Sistnevnte brukte jeg hele dagen på å psyke meg opp til.

Ikke typisk meg i det hele tatt.

Men! Jeg har blitt veldig god på en ting de siste årene, og det er å se realistisk på egen innsats. Jeg er ingen maskin og av og til blir alt bare litt mye for meg. Da trenger jeg tid på å mobilisere nye krefter og finne ny inspirasjon. Av og til resulterer det i en dag på sofaen. Noen ganger blir det tre dager og andre ganger en uke. Men så kommer treningslysten og given tilbake igjen.

I dag gleder jeg meg til en styrkeøkt jeg har planlagt i treningsloggen min. Sola skinner, jeg føler meg lett til sinns og inspirert. Det «kostet» noen dager, men det trengte jeg.

Ønsker deg en nydelig søndag!
Om du føler på at du vil trene eller om du trenger å slappe av – you do you! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *