DETTE VIL JEG GJØRE I JULI

Jeg syns jeg nettopp skrev opp målene for juni? Tiden flyr! Sommeren er godt i gang. Nå gjelder det bare å nyte i vei 😀

Det nærmer seg ferie med stormskritt for meg nå. Fredag morgen er jeg på vei til Kjerringøy utenfor Bodø for min årlige teltferie i det vakre nord. Jeg gleder meg vilt! Denne månedens «dette vil jeg gjøre» har derfor en smule feriepreg. Men, jeg skal ikke ligge på latsiden av den grunn!

I juli vil jeg…

Gjøre en skikkelig god innsats med treningsøktene før ferie
Det er den beste følelsen når man kan ta ferie etter en god periode med skikkelig god innsats. Siden senteret åpnet har jeg bevisst gått inn for å få kroppen skikkelig i gang igjen med styrketrening, noe som føles enormt bra. Til min store glede er ikke forfallet i styrke nevneverdig stort, men likevel har jeg måttet jobbe litt på for å komme helt tilbake der jeg var. Nå har jeg tre helkroppsøkter igjen før ferien og de skal utnyttes til det fulle!

Sove i telt i 16 dager
Musikk i mine ører <3 Teltferie i nord er ikke som en klam campingplass her i sør. Det blir nokså kjølig på natta og man slipper å våkne til full drivhuseffekt på morgenen. Lufta er frisk og magisk. Med et godt underlag og nok klær er det den optimale teltopplevelsen spør du meg.

Fiske
ÅH som jeg gleder meg! Jeg elsker å fiske. Det er noe helt magisk med det. Det beste er selvsagt å få napp og skaffe egen middag, noe jeg håper det blir mye av på tur.

Bruke solkrem (!)
Noe jeg var alt for dårlig på i juni! Uansett om det blir lite eller mye sol, solkrem skal på uansett.

Forhåpentligvis se noen nye fjelltopper
Kjerringøy har mye å by på, så jeg håper været blir bra så vi kan dra ut på tur å se noen nye høyder. Svært lite gjør meg mer gira enn nettopp det!

Logge litt av og nyte nuet
Jeg tar aldri helt ferie fra online kundene og mailen, så litt pc-tid blir det alltid på ferie. Men likevel tenker jeg ikke å sjekke mailen tredjehver time som jeg vanligvis gjør. Jeg skal nyte nuet og lade batteriene med mindre skjermtid, noe jeg tror er veldig sunt! Jeg har forhåndsskrevet noen blogginnlegg som publiseres automatisk, så om du ikke tar skjermfri i juli, stikk gjerne innom her av og til 🙂

Bade
Jeg har faktisk til gode å bade når jeg er i nord (jeg er nemlig en badepingle som helst må ha 20 grader++ i vannet), men det har jeg lyst til å prøve i år. Det blir mest sannsynlig en meget kald fornøyelse, men det blir gøy å oppleve det for første gang! 😀

Hva er dine planer for juli? 🙂

2 comments
  1. Håper du koser deg max. Shit fiske og lykke til med nye spennende turer.
    Ta godt vare på hverandre. Sommerklem fra Lillemor og meg❤❤

    1. tusen takk fine du <3 GOD SOMMER til dere og god klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *