NÅ ER DET EKSTRA VIKTIG!

Livet har vært tilnærmet normalt for min del siden treningssenteret åpnet igjen i juni etter tre måneder nedstengt. Jeg har fått arbeidsplassen min tilbake og er utrolig glad for det. Alt virker tilnærmet normalt her, bortsett fra at vaskerutinene er kraftig opptrappet. Det er likevel fort gjort å glemme seg litt bort og slappe litt for mye av med tanke på retningslinjene og rådene vi har fått.

Nå fikk vi oppdatering fra helseministeren i går hvor retningslinjene strammes inn på nytt. Det betyr ikke bare at vi skal være færre samlet om gangen, det betyr også at vi som ferdes på treningssenteret må være ekstra forsiktige! Man tar på mange ting og er i et lukket lokale, noe som krever desto mer nøyaktighet med vasking og desinfisering og at man holder seg hjemme om man føler seg pjusk.

Jeg snakket med en kunde om dette før i dag og vi tenkte litt over hvordan det ville vært hvis senteret nok en gang ble stengt ned. Det hadde vært en mye større utfordring en sist. Første runde kom litt som et sjokk men mange fant omsider gode løsninger og alternativer for å holde seg aktive. For mange av kundene mine og andre var det en utrolig krevende tid som virkelig satte motivasjonen på prøve. For min del gikk det greit da jeg hadde mulighet til å holde utetimer og holde kundene mine og bedriften min gående på grunn av mye fint vær og god temperatur.
Men om senteret stenger igjen har jeg færre muligheter til å ha utetimer på grunn av været. Å ha utetimer i mars, april og mai var en fryd i finværet og med vårtemperatur. Nå hadde det blitt en helt annen sak. Mange som nå har opparbeidet seg treningsmotivasjon og gode rutiner igjen etter sist lockdown hadde blitt tvunget til å tenke alternativt på nytt!

Hvordan hadde du som er vant med å trene jevnlig taklet en ny periode uten tilgang på treningssenter, på ubestemt tid…? Er det verdt å ta risikoen med at det skjer ved å ikke følge reglene?

Ja, det finnes viktigere ting enn at folk ikke får trent. Men det er likevel en konsekvens vi kan få som er svært unødvendig. Nå gjelder det mer enn noen gang folkens! Vær nøye med å vaske hender, vaske det du tar på og hold deg hjemme om du kjenner på symptomer eller har vært i nærheten av noen med symptomer! Dette er en felles dugnad og jeg ønsker virkelig for oss alle sammen at vi tar dette på alvor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *