LUKE 6 – CHALLENGE!

God 2 søndag i advent!
Det er 18 dager igjen til julaften! I denne luken tenkte jeg at jeg skulle gi deg et utfordring. I år blir jo juletiden litt annerledes når juleavslutninger, julebord og julefester blir i fåtall og kanskje helt uteblivende. Hva betyr det? Mer tid til overs for de fleste av oss! Den tiden tenkte jeg vi kunne bruke til noe positivt for kropp og sjel.

Hva sier du til 30 min aktivitet hver dag frem til julaften? 😀

Da vil jeg gjerne få presisere at aktivitet ikke trenger å være avansert. Det kan bety en tur i nabolaget, en treningsvideo på stuegulvet, husvask, lek med unger, handling av julegaver… You name it. Alt annet enn å sitte eller stå stille! Er du med?

Jeg vet hvertfall at veggene både på badet og i stua trenger en vask og kjøkkenskapene trenger en shinings. I tillegg har jeg et koselig nabolag hvor jeg enkelt kan ta meg en runde og kikke på alle de fine utelysene folk har hengt opp. Det trenger ikke være vanskelig og jeg tror de fleste av oss har 30 min hver dag av avse 😉

La oss ha sanke noen aktivitetspoeng frem til jul!
Bonuspoeng hvis du får opp pulsen godt to ganger i uken- det har nemlig positiv effekt på hjertet og reduserer risikoen for hjerte og karsykdom 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *