LUKE 10 – KVALITETSTID

I dag vil jeg utfordre deg til å gjøre noe som gjør deg GLAD!
Det er fort gjort at hverdagen fylles mest opp med rutiner som gjennomføres mer eller mindre på autopilot og gjøremål man må få unna underveis. Vipps! Så har dagen gått. Det er kanskje ikke så ofte du setter av tid til ting som gjør deg glad?

Selv skulle jeg gjerne ønske døgnet hadde 48 timer av og til sånn at jeg hadde rukket å finne roen til å gjøre både det ene og det andre. Men når alt kommer til alt handler det likevel mye om prioritering. Av og til kan man faktisk la skittentøyskurva eller oppvaskmaskinen stå til fordel for noe man syns er hyggelig. Det er helt greit! Og i dag syns jeg du skal gjøre nettopp det.

Eksempler på ting jeg gjør når jeg vil ha skikkelig kvalitetstid for meg selv er å lese en bok (helst en som jeg ikke trenger å huske noe av etterpå), løse sudoku, skrive dagbok, gå meg en tur å høre på musikk eller podcast, stelle med plantene i drivhuset, vaske sminkekoster eller å se på Frustrerte fruer på Viaplay, haha.

Ting som får deg til å smile – det syns jeg er viktig å prioritere!
Håper du finner tid til nettopp det i dag 🙂

Ha en fin torsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *