LUKE 12 – SUKKERFRIE HAVREFLARN


Jeg ELSKER havreflarn.
Det er den julekaka jeg er absolutt svakest for. Jeg liker dem i alle former. Jeg har dog aldri laget dem selv før (bare kjøpt haugevis av bokser med dem:P) så nå var det på tide å teste! Jeg fant en sukkerfri oppskrift på Meny sine sider så den har jeg brukt som inspirasjon og laget min egen vri med splenda istedet for sukrin. Splenda får du kjøpt på de fleste dagligvarebutikker og smaken syns jeg er mye bedre enn alle sukrintypene.

Disse ble SÅ gode!!

Du trenger;
75 g meierismør
100 g havregryn
1 kopp splenda
2 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

Smelt smøret i en kjele og rør inn havregryn. Pisk sammen egg og splenda til en luftig eggedosis. Vend så inn bakepulver, vaniljesukker og havregrynblandingen. Legg små hauger med en teskje på et bakepapir med litt mellomrom mellom hver haug. Jeg lagde flate hauger for å få dem sprø og gode. Stek på 200 grader i 5-6 minutter og oppbevar dem i en tett boks.
Jeg fikk 12 flarn av denne oppskriften (og kommer definitivt til å lage i flere omganger!!)

Disse ble maaagisk gode! Anbefales på det varmeste <3 Det tar verken mye tid eller ingredienser. Jeg trengte faktisk ikke å handle en gang før jeg satte i gang med å lage disse i går kveld. Det kan jeg sette pris på!

Ønsker deg en nydelig lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *