LUKE 22 – HOT PROTEINKAKAO

Ho ho ho!
Jeg er i en god flyt med å se på julefilmer på Netflix og folk som drikker «hot chocolate» er stadig å se på skjermen. Det er ikke annet å si enn at det frister! Hva med å lage en variant med litt ekstra protein? Og om du ikke ønsker det kan du lage en sukkerfri variant. Enkelt og godt, perfekt å servere til folk som kommer innom eller å ta med seg i termosen på tur 🙂

4 porsjoner
Du trenger;
1 liter melk
4 ss kakaopulver
4 ss søtning, f.eks Natreen
1 god klype chiliflak
2 ss sjokoladeprotein (kan fløyfes og byttes med 1 ekstra ss kakao)

Bland halvparten av melken, kakao, chili og søtning i en kjele og varm opp i mens du visper. Ta kjelen av plata og tilsett resten av melken og proteinpulveret, visp godt så det blir klumpfritt. Server i kopper 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *