SPENNENDE FEBRUAR I VENTE…

Nå er det ikke mindre enn over 14 dager siden sist oppdatering her, og det har sin grunn! Jeg er nemlig i full gang både med vikar-gymtimer på musikkgymnaset og planlegging og forberedelse til facebookgruppen min «Julies treningsgjeng februar 2021» i tillegg til vanlige arbeidsdager. Jeg har følt på at dagene går alt for fort de siste ukene og tiden bare flyr mellom fingrene på meg. Det er mye på gang – men det er mye GØY!

Julies treningsgjeng februar 2021 er en lukket facebookgruppe hvor jeg i februar skal legge ut tre hjemmeøkter i uken, tre oppskrifter samt ukesutfordringer og svar på spørsmål fra deltakerne. Øktene filmes på forhånd og settes opp slik medlemmene av gruppa enkelt kan følge øktene hjemme på sitt eget stuegulv. Formålet med gruppa er å inspirere til en aktiv hverdag i en mørk tid og jeg håper det kan gi litt ny inspirasjon på hjemmetreningsfronten og også gi inspirasjon til god og sunn mat 🙂 Jeg er veldig spent da jeg aldri har gjort noe lignende før! Håper og tror det blir en stor suksess 🙂 Prisen for hele måneden er 299 kr.

Har du lyst til å bli med? Send meg en mail / snap (pt_julie) / DM på insta (pt_julie), så får du betalingsinfo 🙂

Etter innspillingen av de tre første øktene på søndagen som var, var jeg helt mørbanket, haha. Ingen tvil om at øktene er effektive, samtidig som de enkelt kan tilpasses til hver enkelts nivå og form. Å kjøre tre økter på en og samme dag er dog nok ikke noe jeg anbefaler nødvendigvis… 😛 De to neste søndagene skal jeg ferdigstille alle øktene så de er ferdig til å publiseres i gruppa underveis i februar.

Jeg hadde jo som nyttårsforsett å komme meg ut av komfortsona. En gang i måneden faktisk. Det har jeg startet brått med nå! Gymlærervikar i januar og treningsgruppe i februar. Gøy (og krevende) med nye utfordringer! Jeg føler meg heldig som kan leve av det jeg elsker og også utvikle meg og lære underveis 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *