IKKE I GANG ENDA? DET ER IKKE FOR SENT!

Januar ble kanskje ikke helt som du hadde sett for deg eller håpt på. «Nytt år og nye muligheter» er gjerne ikke noe vi tenker at henger sammen med stengte treningssentere og mye restriksjoner over alt. Det er ikke den mest motiverende og inspirerende sitasjonen vi er i, med så mye usikkerhet rundt oss.

MEN! Jeg vil likevel minne deg på at man ALLTID kan gjøre det beste ut av situasjonen man er i. Det finnes alltid løsninger. Det som jeg tror er viktig er at vi øver på å bli flinke til å tenke alternativt og kanskje justere målene våre ut ifra hva vi har å jobbe med.

2021 er kanskje ikke året du får ny personlig rekord i benkpress, men kanskje det kan bli året hvor du tar ny rekord i pushups? 2021 blir kanskje ikke det året du slår ny møllerekord på 10 km, men kanskje det kan bli året hvor du begynner å like å løpe ute, uansett vær?

Mulighetene for å bli bedre på noe, forbedre formen, presse kroppen eller oppnå noe nytt er der fortsatt.

Jeg fikk faktisk en åpenbaring om dette i går da jeg holdt på å spille inn treningsvideoer til «Julies treningsgeng februar 2021«. Økta besto av øvelser uten utstyr, noe jeg veldig sjelden gjør til vanlig. Jeg ble sliten på en helt ny måte! Det minnet meg på at jeg faktisk har mulighet til å bli bedre på nettopp dette- hjemme i min egen stue. Jeg kan bli svett og sliten, helt uavhengig av treningssenteret. Jeg kan fort bli litt låst fast og avhengig av tanken på å ha et treningssenter tilgjengelig. Såpass at jeg glemmer litt bort hvor mye man faktisk kan gjøre utenom det og likevel få god treningseffekt. Kanskje også utfordre kroppen på en helt ny måte.

Poenget mitt er at alt håp for deg som ønsker å opprettholde eller forbedre formen i 2021 er absolutt ikke ute. Kanskje ikke det blir helt som du hadde håpet på, men mulighetene ligger der. Det vil kreve at du tenker litt utenfor boksen, kanskje styrer målene dine i en litt annen retning. Men mulighetene ER der! Nå har du muligheten til å utfordre deg selv på helt nye måter. 2021 kan fortsatt bli et bra treningsår og jeg har troa på at kroppen har veldig godt av alternativ trening, bevegelse og utfordringer.

Jeg utfordrer deg til å tenke ut noe du har lyst til å gjøre eller oppnå – utenfor gymmets fire vegger. Vi vet ikke enda når den normale hverdagen vår er tilbake, og mens vi venter kan vi benytte sjansen til å gripe an det vi har her og nå 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *