TIL DEG SOM TENKER AT DET Å SØKE HJELP HOS EN PT VIRKER SKUMMELT

Mange forbinder personlig trener med heftige heseblesende treningsøkter, heftige målsetninger og nye rekorder på løpende bånd. Og for noen passer det perfekt og er nettopp det de ønsker. Jeg har forskjellig fokus med hver kunde, avhengig av hva som er viktig for dem og hva de ønsker å få ut av pt-timene vi har sammen. Jeg tror mange nøler med å skaffe seg PT fordi de kanskje er redd for at de er i for dårlig form, de er kanskje redd for å skuffe eller ikke prestere så godt som PT’en forventer. Det syns jeg er trist! Jeg tror jeg snakker for de fleste PT’er når jeg sier at vi brenner for å hjelpe deg ut ifra det utgangspunktet DU har og hjelpe deg med å oppnå det du ønsker, i ditt tempo. Vi skal ikke dømme deg eller sammenligne deg med andre. Du skal bli sett og hjulpet på den måten som passer for deg. Jeg håper med dette innlegget at du som sitter på gjerdet og ikke helt tør å søke hjelp, kanskje får en oppmuntring og ser på det som litt mindre skummelt 🙂

I dag vil jeg dele en fin tilbakemelding fra Miranda, ei flott, sprek og positiv dame som startet med PT-timer hos meg da Trimeriet åpnet i 2016. Vi har hatt mange timer sammen siden dette og hatt og har et kjempe fint samarbeid.

Jeg vil dele dette for å vise hva mye av arbeidsdagen min går ut på; å skape en relasjon og en god og tilpasset treningsopplevelse for kundene mine.

Dette skriver Miranda;

«Jeg har trent til og fra gjennom hele livet. Er glad i å gå på tur. Før jeg begynte på Trimeriet og med Julie som PT, trente jeg på et annet senter. Der prøvde jeg også PT timer.

Jeg har trent med Julie i ca 4 -4,5 år. Det er mange fordeler med PT. Det gir meg et spark bak til holde meg i aktivitet. Jeg vil jo ikke miste formen, så det gir driv til å fortsette. Jeg får mye motivasjon av en dyktig PT. Julie tilpasser øvelsene til hvordan kroppen er. Har du vondt en plass får du øvelser som kan være til hjelp. Hun korrigerer meg gjennom øvelsene. Passer på at jeg ikke gjør øvelsene feil.

Jeg har god utbytte av trening med PT. Jeg kommer i form, blir sterk i kroppen. Trening gir også psyken et løft. Jeg jobber i helsevesenet, så da er det godt og viktig å være frisk i kroppen!

Jeg anbefaler å prøve det fordi det gir deg mulighet til å få tilpasset trening og øvelser. Du får mulighet til å lære øvelsene i ditt tempo. Du blir oppmuntret, og heiet på!»


Har du spørsmål rundt hva et samarbeid med meg som PT vil innebære, send meg gjerne en mail så kan vi ta en uforpliktende prat (din.pt@live.no). Det er viktig for meg at samarbeidet med kundene mine gir dem en genuin opplevelse av at jeg jobber for at de skal føle seg bra, føle seg sett og føle mestring og ikke for at jeg skal virke beintøff og autoritær 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *